Біла гора Московської області

Просування автора:

Під час дослідження туристичного майданчика я побував у звіті про величезну білу гіпсову гору всього 85 кілометрів від Москви. фотографії були повністю зрілими і виглядають як Ісландія. Я пішов на шторм...

У 10 м., після ранкових джемів, я поїхав з московського рингового шляху до Воскренськ і через годину я бачив величезну білу гірку вежу над зеленою ковдрою ближнього поля:

Ця гора не вписалася в звичний дачний пейзаж. На мене була величезна вертикальна стіна.

Вступ не охороняється:

Сходи є широкими, твердими і полірованими для блиску дороги, обгортаючи всю гору в шурупі:

Вивчення туристичного сайту www.altertravel.ru, Я прийшов у звіт про величезну білу гору гіпсу всього 85 кілометрів від Москви. фотографії були повністю зрілими і виглядають як Ісландія. Я пішов на шторм... У 10 м., після ранкових джемів, я поїхав з московського рингового шляху до Воскренськ і через годину я бачив величезну білу гірку вежу над зеленою ковдрою ближнього поля: Ця гора не вписалася в звичний дачний пейзаж. На мене була величезна вертикальна стіна. Вхід не охороняється будь-яким: Сходи - це широка, тверда і полірована дорога, яка обмотує всю гору в шнеку: верхню гору менш рівну. Пізніше я поговорив на місцевий тракторний драйвер, і він сказав мені, що якщо це "сніж" не вирівнюється за 3 години, то потім не можна робити:

Цей краєвид нагадав мені льодовиків Ісландії. Порівняти це:

По суті, ця гора не виготовлена з снігу, але з гіпсу фосфору - відходи, що виробляються Воскресенським мінеральними добривами. Поверхня дуже тверда, і ви можете дістатися до самого краю:

Коли ми приїхали на гору, вже 2 вагони:

р.

Хлопці готові знімати певну наукову фантастику і дайте мені натиснути камеру:

Після статичних фотографій модель попросила ходити. Дівчата, розкажіть, як ви можете ходити так. Чи зручно кинути ноги один за одним? Чи є цей подарунок, або ви повинні навчатися?

р.

Після відеооператора фотограф стартував:

2242066

737317

Цікаво, де будуть використані ці фотографії.

В кінці він вирішив зробити модель, що плавиться на хмарах. Я думаю, що вони будуть в Photoshop пізніше:

159889

Шукаю на білому відчуження, я хотів зробити трохи люків:

На спуску я зупинився поруч з місцевими бульдозерами Челябінського тракторного заводу вагою 50 тонн кожного:

Бульдозер заявив, що він працює тут протягом 6 років, і протягом цього часу гора виросла 2 рази. Недалеко звідси є ще одна схожа гора, однак, вона була незрівняна, вкрита на боках з землею і вона більше не виглядає так незвично:

На тому ж місці я побачила звіт про величезну багатогрецьку ланцюжок екскаватора, розташовану біля цієї гори і почав шукати прохід до неї:

3250Р. 3700Р.

Узгоджуючи доріжку, що залишилася в звіті на сайті, необхідно було пройти через село Берняково. Він веде до обмотки ґрунтовкою через ліс. Перед с., шпильки вкриті свіжозгущеною цеглою:

713750 р.

На в'їзді було смішне оголошення:

Я не впорався з екскаватором в стопах наших попередників. В кінці дегенерованого в слабкий шлях, що веде через поле до лісу. Автомобіль почав подряпини, і повернувся на білу гору. В кінці я пішов на піщану кар'єру:

У цей день екскаватор був на профілактику, а робітники знялися навколо нього. Той, хто прийшов до мене, натискав всі кнопки і попросив, "Чому я і чому я прийшов?" Коли він чув, що я хотів зробити фотографії, він негайно заборонив все і попросив мене залишити. За мотивами: «Ви збираєте картину зараз, після чого ви будете розміщувати ваші карти в Інтернеті, а рядок цікавих людей досягне нас». Ведуться роботи по дорозі. В кінці я зумів відпустити його до пари пострілів:

Цей мультигрецький ланцюг екскаватор називається Takraf Ers 710 і працює на електриці. Виготовляючи пісочний пісок, з якого виготовляються пляшки і скло. Наприкінці я попросив фореману, «Що таке перформансування заліза?» Він ставив, підняв очі на небо, звернув щось на своєму розумі і дав блискучу відповідь: «Ух...ух!»

Р

через сержидоля