I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen

I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen Зустрічайте F015 Luxury в Motion.

Шпигунські фотографії цієї концепції з'явилися в жовтні минулого року.

Габаритний зображення

Концепція автомобіля призначена для того, щоб відволікати пасажирів від дороги якомога простіше, тому що вони сидять навпроти одного, стикаються з обличчям, спілкуванням або робочим – все для економії мільярдів доларів.

Електричний автомобіль довжиною 17 футів і 5 футів. Автомобіль обладнаний 26-дюймовими колесами, розташованими неподалік від кабіни, щоб збільшити обсяг - для зручності пасажирів. сидіння автоматично обертаються 30 градусів при відкритті дверей. Є шість сенсорних екранів на дверцятах всередині кабіни, що дозволяє контролювати їх за допомогою сенсорних, жестів або руху очей.

F015 Luxury в Motion може використовуватися як без водія, так і для водія. Поки автопілот працює, світлодіодні фари можуть проектувати zebra так, щоб пішохода може перетнути дорогу.

Просто великий очей.

Джерело: geektimes.ru/post/243911/