1170
Гравці, які завантажили незаконну версію Принципу Talos, не можуть пройти гру через навмисну помилку
Розробники гри The Talos Принцип, компанія Croteam, вирушила на не зовсім стандартний спосіб захисту від незаконного розподілу їх осушування. Замість одягу на старті, гра починається і йде дрібно, але тільки до одного з ігрових моментів, коли характер знаходиться в ліфті. Після цього не можна рухатися далі на ділянці.
р.
Багато гравців на форумах почали скаржитися на цю помилку, після чого виявилося, що це було навіть функція. На форумі Neogaf розкрито секрет. Згадка про знамениту піратську групу SKIDROW.
Незвичайний захист мав бажаний ефект - якийсь цікавиться продовженням "піратів" вирішив купити собі офіційну версію гри, щоб побачити, що відбудеться поруч. Один анонімний учасник знаменитого трекера писав: Я зустрівся з помилками зламаного ліфта, і купив повну версію гри з Steam, де я міг імпортувати мій збережений гра. Варто грошей. й
Talos Принцип - це перша людина головоломки гра, де гравець розміщується в місці інтелектуального робота. Це не перший раз, що розробники з Croteam приходять з творчими шляхами, щоб захистити свої ігри від копіювання. Три роки тому в піратській копії Серйозного Сама, ви можете зустрітися з некваліфікованою scorpion.
Джерело: geektimes.ru/post/243751/
Безпека персоналу - гарантій ефективної діяльності підприємства
Який рік, що наше життя в Україні в 2014 році в короткому дотику виробництва театру світла і тіні?