726
"Космічна" музика з аудіоматеріалів NASA
У жовтні 2014 року було відкрито обліковий запис на сайті SoundCloud, де він розміщує аудіофайли, записані під час історичних місій минулих років, а також поточних операцій. Наприклад, тут звучить ракетні двигуни, і тут звучить радіохвилі в атмосферу Землі і сигнали першого радянського супутника.
Збірник НАСА привернув увагу професійних музикантів з музичної площі Ткани. Вони використовували архів як джерело зразків для складання власної музики.
У альбомі 80UA було зібрано чотири пісні. Назва альбому була опублікована відповідно до розмірів сонячної системи в астрономічних блоках.
Перший трек «Експрес 999» був створений під враженням аніме «Галко-Експрес 999», в якому через простір проходить парове локомотив з вагонами.
Другий трек «Yellowknife Bay» був названий після того, як область, що вивчається кінцем Curiosity. Для баса в кінці використовується звук від телескопа Кеплера. За словами автора музики, це найпотужніший бас, який почув в останні часи.
Третій трек називається V1⁄4, після запуску Voyager 1 космічних апаратів в 1977 році. Зараз 130 астрономічних одиниць з Землі.
Нарешті четвертий склад Корона Бореліс, названий після невеликого сузір’я на північній півкулі. Це один з улюблених сузір'я відомого вченого і популяризація науки Карла Sagan.
У рамках безкоштовної ліцензії, яка дозволяє проводити потокове передавання та завантаження музики.
Джерело: geektimes.ru/post/243743/
Авіакомпанія подала власника сайту, пропонуючи квитки з несподіваною знижкою
Чи є здоровим для вашого здоров'я?