Діти знаменитостей, які досягали славу своїм талантом

І я починаю свою історію з Ані Каменковою, яка в п'ять років відіграла дочку легендарного командира в кіно Дівчина шукала Отця. Для цієї ролі вона отримала особливу нагороду у 1960 році за кращу роль дитини.

870897

Лев Олександрович Аннинський, чудовий російський літературний критик, критик і письменник. У віці п'яти років він відіграв хлопчика в дитячому садку, який дійсно хотів бути танкером і лікарем, а у вихідні дні - пожежний двигун і прикордонний собака.

Наталія Ричагова. До кіно з я був дев'ять. Перша роль – Нюра Синицин у фільмі Васек Трубачов та його товаришів. Звукорежисер. Деббед Наталія Данилова (Вари Синічкін) у фільмі «Нарада не може бути змінена» та Лібуша Шафранков (Кіндерелла) у чеському фільмі «Три горіхи для Cinderella».

Таня Клюєва – Варвара Краса в казці Олександра Рове. Він був в кіно з 8-го класу. Перша роль - в дитячому пригодницькому фільмі "Акваланці внизу", 1965.

Станіслав Садалський з танечкою Клюєва та Леною Коренєвою в живописі Нікола Рашеєва «Додати в долоні руки».

Олена Морозова (в 1970-х-80-х рр. в кредитах - Женя Григорьєва) Марга в фільмі Алексей Учитель "Діар дружини". Фільми з п'яти. У фільмі «Петровка, 38» відіграла онука Прохоровича, яку бандит був щитом у фіналі та Габі, головна роль у фільмі «Тім Thaler або проданий лізинг».

У 1945 р. з Лукією Целиковською заголовком.

Свет Немоляєв

і легендарний тренер фігурного катання Олени Чайковського.

Через чотири роки дівчата будуть грати разом в інший фільм – «Щасливий рейс», де режисер стане батьком Свєти – Володимира Немоляєва.

Антон Табаков. Перша роль була в фільмі Валерія Ускова та Володимира Краснопольського на основі оповідання Юрія Нагібіна «Вчотира папа», 1968.

р.

Таня Дороніна – виконавець ролі Синека в фільмі «Нативний кров», 1963. Пізніше вона зірвала в фільмі альманах «Магія влади» і в фільмі «Привіт і добра».

Катерина Деревщикова. Перший раз з'явився на екрані у віці від 12 років у кінопрезентовано Аркадієм Гайдаром «Херсональний бізнес». Через рік у 1940 році – у фільмі «Тимур і його команда» у ролі подруги Тимур, Женя. У 1946 році вона зірвала в казці «Стон Квітка» і спортивна комедія «Атацький центр»

З 1960-х до кінця свого життя працювала цуценя в Московському театрі ляльок імені Оразцова.

Військовий пригодний фільм про сеї «Висока нагорода», 1939. У ролі глядачів в цирку – Ляль Шагалов («Це не може бути!», «Мар’їж Балзамінов») та Ліда Драновська («Поїзд йде на схід»). За рік до того, дівчата зірвали разом в іншому фільмі «Сім-градери».

3250Р. 3700Р.

Лена Фетисенко. У віці трьох років вона відіграла роль сусіда Крилова в 1955 році комедії за межами магазину. У кінофільмах «Місто першої любові», «Всі знає Кадкіна», «Школа Вальс», «Кварантин», «Мистреска дитячого будинку».

Наташа Селекнеєва. Від віку сім'ї.

У 1953 році вперше з'явився на екрані Сашенка в фільмі «Алеша Птицин» (Алша Птицин - Вітя Каргопольцев)

Наташа Богунова. З’явився на екрані у віці 14 років у військовій плівці Ігоря Таланкіна «Вступ» про дітей, які повертаються з евакуації до Ленінграда. У 1972 році вона відіграла Світлана Афанасьєва в кінофільмі Олександра Коренєва.

Яков Сегель як Роберт Грант у 1936 році фільм капітан Грант. Учасник Великої Вітчизняної війни. Режисер фільму «Будинок я жити в», «Фарев, голубці!», «Ріск – це Noble Deed», «Алєн».

Яков Сегель та Жанна Болотова на комплекті фільму «Будинок, в якому я живу», 1956.

Ая Назарєва. У віці 4 років вона відіграла дочку комісара в кінофільмі «Дитяче дитяче життя».

Лена Проклова. У віці від 11 років вона відіграла свою першу роль в Олександрі Мітті – Таня Нечаєвої в кінозв'язку, відкрийте двері.

Вітя Косих. Перша роль – Костя Іночкіна в фільмі Елем Клімов «Велем, або забороненим в'їздом», 1964 р.

р.

Рома Мадянов. Він дебютував у віці 9 років у епізоді фільму Переклад з англійської мови. Через рік він помирав у Георгії Данилії у фільмі «Все прогубилося» як Гоклевський Фінн і Михайло Захаров у детективі «Аніскін і Fantomas».

Саша Кавалєв. «Моммі» в кінофільмі Жанни Полока «Республіка Шкід». Я був в кіно з я був 8. У 1960 році фільм Балтійський небо.

1979р.

Наталія Зачіпіна. У кіно з 1944 року. Після того, як фільм «Звідти на часі була дівчина», де вона відіграла свою першу роль – 5-річний блокаданий Катя.

Разом з Наталою Защіпіною в цьому фільмі дебютувала 11-річна Ніна Іванова, майбутній виконавець головної ролі в фільмі Миронер і Хутсьєв «Веснянка на вулиці Заречная».

Леша Зарков. Зробив свій кінобюджет 1962 р. в кінорежисері режисер Марк Донськой «Привіт, діти!».

Визволення п'ятидесятниці - П'ятий офіцер Череповець (Lesha Zharkov). На комплекті Торпедо перевізників. Североморськ, 1983, реж. Семен Аранович.

Нік Турбін. Я писав вірші з того, що я був чотирим. У віці 9, її перша колекція була опублікована, яка була перекладена на дванадцять мов. У віці 10 років отримала Золоте Лев, головний приз міжнародного поетичного фестивалю Poets та Earth. Вона загинула в 2002 році після падіння з п'ятого балкона.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное