Боротьба з кубиками

Історія зацікавила мене, я вирішив постати. Я рекомендую читати його.
Далі це текст і фото.

Погода Я прийшов додому з другом в машині, час 10 п.м., в цілому, зламав колесо, припинив міняти. Навколо не душа, дорога йде вздовж Атлантичного узбережжя, з усіх боків тільки пасовина. Я кладу запас, затягуючи болти, потім два Гаїти приступають на мотоцикл, сказав hello, запитав, чи потрібна допомога. Помітно відмовлялися, сказав, що колесо вже змінено, вони сказали, що пощастило і повернулися до мотоцикла. Ми потрапляємо в машину, тільки я встигла закрити двері, так як рука надходить через відкритий вікно і кладе ножем в горло, щось схоже на невелику м'ятку (і не плоскі, але горизонтально, відштовхуючи кінець леза в інфідель), відразу на машинці я натискаю на кнопку дверного замка, після чого я навчаю мій кулак до храму. З другом, який сидить в пасажирському місці, така ж ситуація, тільки ніж потрапив в сторону. Все відбулося в рядку секунд. Атакери були двома Хаїтянами, які запропонували допомогу. Починали кричати, які перейдуть вбити пекло, потім класики: гроші, золото, автомобільні ключі до бази і вийдуть з автомобіля. Я спробував захопити свою руку, але відразу відчував, що трохи більше і він б очолить горло. Починається сліпити на мене, що якщо ми робимо нічого зараз, ми запліднимо сусідню пасту. З зброї під руки нічого, але в багажнику карбіду, а в задньому сидінні в сумці Глок-17 (не курка, знаю, що завжди потрібно нести, тільки в спеку на себе особливо не приховує зброї, а відкрите носіння заборонено тут, так що я носила в плечовий пакет).

, Україна

Категории

Смотрите также

Новое и интересное