Найщасливіші скарги відпочиваючих коли-небудь чули агенти

р.

1,1 км «Незрівнянний танець повинен бути заборонений. Відпочивали, бо мій чоловік був просто голодним у інших жінок.

2,2 км « Температура повітря в нашому номері становить всього 16 градусів. Ось фото як доказ" (видалення 20 градусів)

3. У Брошура сказала: «Ні барбери в готелі». Ми є перукарі, ми думаємо, що сервіс був поганий, тому що вони знайшли і навмисно зберігали нас очікування.

4. У Льодяник в моєму склі плавлений занадто швидко.

5. Умань Як туристичний оператор, це ваша відповідальність, щоб повідомити нас про наявність шумних і нерозголошення туристів в готелі, перш ніж ми вирішили придбати екскурсію.

6. Жнівень Буклет не вказував, з якого боку сонця піднімається в Іспанії.

7. Про нас «Не попередив нам, що пісок буде таким гарячим. Не вдалося прогулятися на ньому.

доб.

8. У Я був тільки дано два рулони туалетного паперу в день.

9. Навігація «Я впевнений, що я був в цьому готелі в минулому житті. Я не можу знову потрапити в неї.

10. «Дороги, які ми поїхали, були дуже поганими, тому ми не змогли прочитати місцеву довідкову книгу на шляху до готелю. У зв'язку з цим ми не змогли дізнатися про багато цікавих речей, які б зробити наш відпочинок більш веселим.

11. «Фудит грецького готелю був занадто грецьким. У нас було їсти на найближчому швидкому харчуванні.

12. Ми придбали поїздку до аквапарку, але ніхто не попередив нам, що нам довелося привозити купальники і рушники.

13. «Я був украдений москітом. Не сказав мені, що вони могли б прикусити.

14. Пісок на пляжі був білий, ніж фото на брошуру.

15.00 р. У Болгарії було занадто багато болгарок.

16.00 р. Я порівняв розмір нашого однокімнатного номера до кількості наших друзів, які мали три спальні, і їх кількість було значно більше, ніж наша.

17.00 р. На відміну від американців, які вийшли додому всього за три години. Не ярмарок.

18 років «Чому немає кенгуру в Сіднеї? Я розчарував.

19.00 р. Ми придбали окуляри Ray-Ban від вуличного постачальника за 5 євро, але вони виявилися підробкою.

20. «Ми повинні чергати, щоб взяти катер, і гірше, немає кондиціонера. й

21. піщаний пляж був занадто піщаним.

22. Під час відпочинку в Гоа в Індії я був неприємно сюрпризом, що майже кожен ресторан тут додає до всіх страв. Я не схожа на гостру їжу.

р.

23. Зустрінемо зі збудженим слоном мій медомон, роблячи мене неадекватним.

24. «Хто шамплет сказав, що кухня була повністю обладнана, ми не знайшли яєчний різак. й

р.

25. «Не попередив нас, що б рибу в воді. Діти були рубані