864
Зателефонуйте, допомогли.
Я рушила від роботи в надзвичайно виснаженому стані, тому я тільки бажання було злагоджувати себе від суспільства і розпадати в ліжко. Поблизу будинку я бачив сусіда і вирішив дати ліфт до будинку, так як сталося багато разів. З його слів я дізнався, що він потрапив в свій автомобіль в центрі міста і не міг почати, і з цуценями очі просили допомогти. Я не знаю, як допомогти людям, і тут особливо сусід, як не дивно. Не існує сенсу описувати процес висування, я скажу, що він пропущений через одне шашке місце через стабільний скелі кабелю кожні 500 метрів і керма водіння вищезгаданого сусіда. Довгий час Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Вся справа безпечно забути. Про місяць пізніше я відсвяткував День народження друга в ресторані. У зв'язку з екстремальним вбивством і глибокою ніч я був змушений зловити поїздку. Хто ви думаєте, що я спійманий? Мій сусід, який використовувався для бомби вночі. Просто класичний жанру. Як я підійшов будинок, з судової справи, я запросив, скільки я кинувся за доставку, до якого знаходилися відповідь, я процитую: "Що 200 рублів ... Я не маю жодного tyrant-taxi взяти багато." Потім мій удар, передача грошей, завіса.
До тих пір я не мав ідеї, що такі люди існували. Ситуація на Ваше випробування.