Про нас

Я людина, не свиня, і я люблю чистоти. Іноді я можу поставити носок під диван. Але що я роблю в туалеті тепер проповід! Я не знаю, але я не користуюсь туалетним папером, коли я прогуляюся невеликою. В результаті стільця осилюється, все летить до підлоги, який нагрівається, мабуть, і цукор в організмі збільшується, в результаті стейки і ніг прилипають до підлоги. Я сказав, що моя дружина – поспілкуватися з матір'ю, вона відмовляється, не хоче – добре, потім ви очищаєте. У унітазу з'явилася кришка для витирання стільця - стейка від ганчірки посилена. Головна Це сумочка! Я думаю, що ніжки не палички (у тапочки я тепер ходь там в тапочки!) потрібно покласти мат на підлогу. На місці цього на сидіння з'явилася справа м'якої тканини. Опишіть ще сильніше! Запах не можна прийти. Не прокладений мат. Я збираюся викинути цю кришку, rags і т.д. сьогодні! Ви, ймовірно, повинні мити щодня, але як переконувати літню людину до елементарної частини гігієни - CZ ебать! ХЗ! Ми не промиваємо руки після туалету, чому?

Далі миш, гігієна знову! Протерти будь-яким рушником, який знаходиться у ванній кімнаті. Особисто я думаю, що рушник після душу є інтимною. Я не знаю, як це пояснити! Я сказав, що це кілька разів, це без використання! Я збираюсь до кімнати, моя дружина перетягне її в ванну кімнату, вони протирають свою маму в ванній кімнаті! Аах! Вбити мене, ебать мені !!! Це натхнення!
Кухня. Ось чому ви несете бруду через страви, які намагаються мити? Є посудомийна машина - набагато більш економний і не проціджує - тільки потрібно складати. Але немає! Заливаємо воду і носимо бруд. Я розумію, що потрібно зробити щось, що ви також хочете бути корисним. Але ебать !!! Одягнена Жінка Голий чоловік Зробіть вечерю. Вакуумні та ін. Про нас Ми будемо раді бачити телевізор з щасливим обличчям.

Увечері ви можете повечеряти!
Конверситації (відсутній інший теймак)
Коли і де загинув він (злий, хворий)?
Успішне обговорення того, що і хто має, хто отримує скільки
Тексти пісень, а це означає: І мій чоловік (father-in-law) - Царство небо.
Мій бабуся хворий !!! вона захворила розум! Я кажу, добре, дитина божевільний, що велика угода? Все божевільне - вона не хвора!
Короткий. Я гона ходьба! З Новим роком! Моя дружина, мій мама-в-одному... давайте трохи спати. Не пропустіть своє щастя! Але я маю в'язкість і не маю обличчя, щоб підтримати мене на ніч. Я зробив!