1602
Кінець світу, красиві фотографії індійського запуску і дата запуску важкої Ангари
Цікаві новини сьогодні:
НАСА попереджає, що з 16 до 22 грудня на нашій планеті буде темним. Як стверджують дослідники, майже 90% сонячного світла будуть заблоковані, і мешканці планети Земля з будь-якої точки зможе побачити північні вогні, так як небо з'явиться різні кольори. >> Варто відзначити, що дослідники видали цю пляму AR2192 Talk, пройшовши на новини та соцмережах у листопаді. Якщо ви побачили це у ваших стрічках, то час попросити тих, хто бездумно любив і репостував: «Чи є мої північні вогні та інші життєрадісні підсвічування? й
Я зустрілася з цими новинами з аудитами, щоб описати таку серйозну організацію, як НАСА.
Важко сказати, що джерело апокаліптних новин. Я думаю, що це трохи простіше. Пошук на сайті НАСА або на астрономічній картині Дня. Площа є дуже великим і цікавим, хтось може нехтувати роз'ясненнями, злякатися, а потім цей месе вже розвивався по збитому шляху рами:
до О, що відбувається? траншею занурився вчора,
Таким чином, два коньякові струми були викопані.
до Вони кажуть, що спай отруюють воду.
Самогон. Ну, хліб тепер рибні ваги. В.С. Висоцький, «Сонце про чутки».
Говорячи коротко про сонячну погоду, магнітний штор може бути прогнозований сонячною діяльністю на добу або два з не дуже високою точністю, і безпосередньо зафіксувавши перебурення сонячного вітру спеціальними супутниками, приблизно за годину до цих перебурень прикривають Землю.
Поточна «простірна погода» можна подивитися на спеціальних сайтах (наприклад, хороший ресурс), а також точність прогнозів магнітних бурів на місяць попереду зовсім невисока.
Якщо ви бачите дивні новини, то не боїться, рефлексно натискаючи кнопки «Я люблю» і «Давайте друзям». Перевірити джерело новин - це досить грамотно в темі? Якщо джерело неможливе, спробуйте шукати новини в пошукових системах – можливо, це вже відмовлено? Чи знаєте ви, що ви знаєте про світ, або ви бачите, як земля вдарить осі небес? Якщо область суб'єкта невідомий вам, візьміть хоча б пару хвилин, щоб з'ясувати - часто навіть Вікіпедія достатньо, щоб вилетіти явний образ і підробку.
Як ви знаєте, 18 грудня Індія успішно протестувала нову ракету GSLV Mk.III і землеробство майбутнього керованих космічних апаратів. Новини, що пропущені GeekTimes, не менше тому, що красиві ілюстрації не з'являються відразу.
Відео запуску, якщо хтось пропустив:
А після того, як день, Агентство Індіанського простору опублікувало фото в хорошій якості:
Запуск ракети:
р.
Земельник після попадання:
Р
На жаль, неприпустимо, інформація про те, що важка "Ангара" буде запущена завтра - 23 грудня о 8:57 GMT. Не буде онлайн-трансляція, але кореспонденти, ймовірно, будуть на космічному порту і будуть ділитися новинами з нами. Після десяти хвилин після запуску, верхній етап Breeze-M з макетом корисного навантаження доведеться знаходитися на невеликій орбіті Землі, і, після дев'яти годин, довести модель на геостаціонарну орбіту. Після видалення, як очікується, верхній етап не буде скидати макет корисного навантаження, але буде йти з ним на орбіту поховання.
Фото другого експорту в мережі неочищених, відправлених на пост:
Можливо, саме це фото з другого зліту до пускового комплексу:
На 9 МСК Я буду працювати, можливо, хтось з більш безкоштовним графіком організовує онлайн-звіт з агрегацією новин, фотографій та відео. Якщо ні, останні новини на форумі Space News.
Тепер останні години виконуються, коли все ще має сенс зробити прогнози. Ви можете перевірити їх в коментарях, щоб зробити його більш цікавим, щоб дивитися завтра.
Джерело: geektimes.ru/post/243347/