Біблії люблять Google до Інтернету. Незвичайні запити з середини минулого століття

Якщо Google не може відповісти на Ваше питання сьогодні, що ви зателефонуєте? Прихильники Бібліотекари, звичайно.

Лібера - класична. Лібраріани в даний час на TNT, де вони прагнуть до античних артефактів, таких як Індіана Джонс. За минулу пару років «лібертаріан» з'явився на списку Forbes «Останні робочі місця». І навіть в цей час пошукових систем, бібліотекари роблять нові відкриття.

Кілька тижнів тому співробітники Нью-Йоркської публічної бібліотеки (третьма найбільших у світі) знайшли коробку з старими запитами клієнтів від 1940 до 1980 року. Бібліотечний логопед Ангела Монтефініс назвав питання «розумні». І на власній дівчині, що відображає дух епохи.

Анжела: Деякі з них досить складно. Інші цікаві з історичної точки зору, а інші просто смішні.

Чи можна розводити самостійно? (1945)

Я просто побачила мишу на кухні. Чи можу я використовувати DDT? (1946)

Як довго живе війна? Ваше волосся і догляд за ним, 150 днів (1946)

Що означає снитися про те, що ховається слоном? (1947)

Де я можу орендувати полювання? (1963)

Що таке товщину штампа післядиплом з клеєм? Відповідь: Ми не можемо негайно відповісти на вас. Чому б ви не попросили поштового відділення? Реакція: Пост-пошта! (1963)

Чи доступна бібліотека для відвідувачів? Відповідь: Немає! (1966)

І тут ще одна замітка, надрукована на машинці на сторінці каталогу:
Телефонний дзвінок на Новий рік, 1967. Я маю два питання. Спочатку на етикетці. Я пішов на вечірку Нового Року і раптом залишився на ніч. Але я не знаю власників. Чи можу я надіслати відгук на картку? І два. Якщо я зустрічаю чоловіка з оціночною чистою вартістю двадцять-сім мільйонів доларів (Я сказав так), і знаю свою національність, як я знаю своє ім'я?

Бібліотека планує розмістити деякі старі питання в Instagram.

«Ми були заміною для Google до того, як він прийшов, – пояснює Анжела. «Якщо ви хотіли знати, чи гинеться отруйна змія, якщо вона помирає, ви приїжджаєте або зателефонуйте нам. Так, ми попросили цього питання. й

Навіть з Google, Siri, OnStar, DuckDuckGo і все інше, бібліотека продовжує відповісти на запитання. "Ми отримуємо близько 1,700 запитів на місяць через чат, електронну пошту або телефон", - коментує Анжела. Деякі питання важко відповісти навіть зараз – є багато суперечливих інформації в Інтернеті. Ви можете допомогти вам.

Джерело: geektimes.ru/post/243383/