1120
Висхідні переваги Ніщо
Цей принцип як старий, як Buddha або Marcus Aurelius. Іноді нам необхідно повернутись і подивитися на наше життя з-за кордону, щоб побачити його в істинному світлі.й Якщо ми хочемо бути продуктивними. Ви хочете деталі? Привіт!
Виділи статті:
• У віці постійного трафіку і ubiquitous зв'язку, можливо, маленька тиша, що нам не вистачає.
• Останні дослідження показали, що американці працюють менше годин, ніж вони зробили в 1960-х роках, але відчувають, що вони мають менше часу.
• Піко Ая стверджує, що, коли ми відчуваємо перекручений, ми зазвичай знаємо, як боротися з ситуацією.
• Можливо, ми просто повинні зробити нічого або піти ніде, навіть якщо тільки за п'ять хвилин?
Зараз для автора. У мене є один, видатний астрофізик, який встановлює час тривоги, щоб піти кожні 15 хвилин він на роботі. Як тільки він чує дзвіночок, він закриває очі, бере глибоке дихання і кладе себе в стані концентрації.
У агрегаті паузи роблять все. 1% від робочого часу 9 секунд з кожного 900, і поки ці нагадування допомагають йому уникнути перегріву і дивитися на його роботу в складі щось більше.
Цей чоловік не є слакером, nerd, або Нью-Йоркська керма; він провів 33 роки в Інституті поглибленого навчання в Принтоні, Старому будинку Ейнштейна. Я вперше зустрів його на Всесвітньому економічному форумі в Давосі.
Він є досвідченим вченим, який знає від емпіричних досліджень, які часто найкращий спосіб виконання завдання полягає в тому, щоб крок від нього. Не варто збігатися з тим, що пауза в музичній роботі допомагає побачити її красу.
Як Джон Пьерпонт Морган сказав про свою звичку прийняття двомісячної перерви щороку:
За 10 місяців я можу зробити стільки, скільки я ніколи не робив в 12 місяців.
Цей принцип як старий, як Buddha або Marcus Aurelius: іноді нам потрібно крок назад і подивитися на наше життя, щоб побачити їх в істинному світлі. Особливо якщо ми хочемо бути продуктивними (Оливкова думка Амбертона про те, як побудувати стратегію життя тут).
Не варто збігатися з тим, що слово «свято» (векенд) походить від фрази «вразити день» (тільки день), а в найдовшій книзі Тори відноситься до Святої Сабати. Якщо ви хочете заздалегідь завчасно в будь-якій області, найкращий спосіб зробити це крок назад тимчасово.
Чи є необхідність перерву коли-небудь, як це зараз?
Соціологи вивчають американський графік роботи виявили, що американці працюють менше годин на тиждень в домашніх умовах і в офісі, ніж вони робили в 1960-х роках, але почувають себе зайняти.
Здається, що в більшій кількості часу ми маємо, менше часу ми маємо.
Дослідники виявили, що це займає 25 хвилин, щоб відійти від телефонного дзвінка або електронної пошти, з середнім особою, що стосується таких відволікань кожні 11 хвилин. Це означає, що ми ніколи не ловимо, ми завжди дихаємо, ми завжди падають позаду (повіді, тому що ми ніколи не знайшли нашого виклику?!).
Багато людей знають, що Google регулярно надає своїм працівникам додаткову 20% від своїх платних відпусток часу для перезавантаження своїх мозків, наборів програм медитації та трамваїв, щоб дати розуму поле уяви.
Intel експериментує з наданням 300 керівників і інженерів чотири тихі години в четвер вранці. У цей період часу не відповіли дзвінки, електронні листи та не беруть участь у порожньому чаті. Результати були таким чином, щоб продовжити програму.
Компанія «Сучасне здоров’я України» отримала відзнаку на 21-му столітті.
Але що про тих, хто не працює для таких освічених компаній, де працівники пускаються до ментального клубу, як часто фітнес клуб?
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. На сьогоднішній день багато людей ходять на джгут кожен день, практикують йога або варять після роботи, здійснюючи свідомі дії, щоб взяти перерви від техніки і повернути до простих людських справ.
Подруга в Google нагадує мені, що ви завжди можете просто пройти в конференц-зал, закрити двері і закрити очі.
Коли я працюю дуже важко на 25-му поверсі в офісі в центрі Манхеттена, в нооні я кохав, беручи довгу чайну поломку і випити кілька склянок чаю. Я був вражений, як краще і більш орієнтований я був після цього.
Ми всі відчували себе і плутаємо, як ми спробуємо зберегти прискорення світу. Але майже всі ми маємо рішення для цієї проблеми – це в наших руках, щоб зробити нічого для того часу або піти на прогулянку без мети.
Один день я був на 12-годинному рейсі з Франкфурта в Лос-Анджелес, і молодий, приваблива німецька жінка сіла поруч.
Вона входила в дружню і дуже анімовану розмову протягом 30 хвилин, потім помітно відвернулася і сіла на її сидіння. Вона ніколи не вийшла на відео або витягнула книгу. Вона не була навіть сну. Вона просто сіла ще на наступні 12 годин.
Як ми приготували до землі, попросив її про це, і вона пояснила, що як соціальний працівник, вона мала дуже вичерпну роботу. У той час вона була на шляху до Гаваї, де вона планувала провести п'ять тижнів на канікулі, і вона хотіла використовувати час польоту, щоб зняти стрес.
На моєму наступному рейсі я спробував зробити те ж саме — немає кіно, що не пов'язане з читанням. Так само вміння пустити мій погляд на прогулянку або нехай це робити нічого на всіх.
Коли я прокинувся на наступний ранок, я відчув, здатний змінити світ (і, можливо, слідуючи моїм мріям?).
Джерело: geektimes.ru/company/witget/blog/243201/