1187
Як переоцінити згин вініловий запис?
Підземний
Враховуйте, що ви були попереджені: коти неспішні – і в той же час дивно милі істоти. Ви не будете сердитися з ними, і нічого не можете це зробити. Коли я отримав додому, я знайшов мій кіт на дивані. Він подав і отримував, а потім я бачив, що він не просто лежав на дивані, але на мій вініловий запис. Не на будь-якому альбомі, але на автодороги Мака. Я слухав цей альбом, коли я був підліток – він зміг засвоювати життя, і тоді я робив нескінченну домашню роботу в фізики, і коли я страждав від невиправної любові підлітків.
Як виявилося, мій кішка виробляє стільки тепла, скільки кормів Mount Doom – коли піднялася кішка з пластини, виявилося, що на ній відбиті контури його тіла. Запис згинався.
Я не лежаю, я був засмічений. Звісно, це мій відмова, що я залишила її лежачи на дивані після того, як бут ностальгії, що надійшов на мене вночі. І звичайно, мій кіт не мав уявлення про те, що вініл був, і не ідея про важливість класичної породи і рулону. Але цей альбом був частиною моєї молоді, моя тирнадцятирічна підліток душа.
Мій хутрі знищувач дитячих спогадів
Але це не так погано? Я поставив запис на рекордний програвач. Голоси Ноксі та Ліндсея Buckingham були спотворені, тому що аудіо доріжки було пошкоджено. Безумовно, день загинув музику.
Коли мій компост повернувся до мене, я вирішив, що не було нічого незрівняного про проблему. Мені довелося його зафіксувати, я просто мав зрозуміти, як. Я назвав мій друг (власник дивовижної колекції записів) Я захопив мій запис і отримав на роботу. У процесі я зумів взяти кілька фотографій, тому виявилося трохи керівництва.
Що робити, якщо вініловий запис не буде: Вам буде потрібно два шматки скла більше, ніж пластина, але менше, ніж ваша піч. Краще використовувати важке і товсте скло.
Крок 1
Крок 3
Крок 4
Крок 5
Крок 6
Крок 7
Джерело: geektimes.ru/company/audiomania/blog/243393/
Враховуйте, що ви були попереджені: коти неспішні – і в той же час дивно милі істоти. Ви не будете сердитися з ними, і нічого не можете це зробити. Коли я отримав додому, я знайшов мій кіт на дивані. Він подав і отримував, а потім я бачив, що він не просто лежав на дивані, але на мій вініловий запис. Не на будь-якому альбомі, але на автодороги Мака. Я слухав цей альбом, коли я був підліток – він зміг засвоювати життя, і тоді я робив нескінченну домашню роботу в фізики, і коли я страждав від невиправної любові підлітків.
Як виявилося, мій кішка виробляє стільки тепла, скільки кормів Mount Doom – коли піднялася кішка з пластини, виявилося, що на ній відбиті контури його тіла. Запис згинався.
Я не лежаю, я був засмічений. Звісно, це мій відмова, що я залишила її лежачи на дивані після того, як бут ностальгії, що надійшов на мене вночі. І звичайно, мій кіт не мав уявлення про те, що вініл був, і не ідея про важливість класичної породи і рулону. Але цей альбом був частиною моєї молоді, моя тирнадцятирічна підліток душа.
Мій хутрі знищувач дитячих спогадів
Але це не так погано? Я поставив запис на рекордний програвач. Голоси Ноксі та Ліндсея Buckingham були спотворені, тому що аудіо доріжки було пошкоджено. Безумовно, день загинув музику.
Коли мій компост повернувся до мене, я вирішив, що не було нічого незрівняного про проблему. Мені довелося його зафіксувати, я просто мав зрозуміти, як. Я назвав мій друг (власник дивовижної колекції записів) Я захопив мій запис і отримав на роботу. У процесі я зумів взяти кілька фотографій, тому виявилося трохи керівництва.
Що робити, якщо вініловий запис не буде: Вам буде потрібно два шматки скла більше, ніж пластина, але менше, ніж ваша піч. Краще використовувати важке і товсте скло.
Крок 1
- Видаліть запис з пакета і переконайтеся, що він вільний від пилу або бруду.
- Якщо запис брудний, очищайте його.
- Помістіть пластину в центрі шматочка скла.
- Ретельно покрийте плиту з іншого шматка скла
Крок 3
- Тепла духовка до 80 градусів.
Крок 4
- Скло може тріскатися від різкого перепаду температур. Переконайтеся, що скло зберігається при кімнатній температурі до, або розмістити його в теплому достатньому місці, щоб уникнути «температурного удару». й
- Помістіть тарілку, сендвічовану між шматками скла в духовці.
- Завжди біля духовки. Якщо ви відчуваєте неприємні запахи або дивні шуми, негайно видаліть запис з духовки.
- Зігріваємо «сандвіч» з плити і шматочків скла в духовці 2-3 хвилини.
- Якщо ви залишите пластину в духовці довше, це може розтопити.
Крок 5
- Використання затирань, видалення скла і пластини з духовки.
- І знову не забудьте про можливість «температурного удару». Не розміщувати скло на холодних поверхнях.
- Помістити скло на поверхні кімнатної температури. Щоб захистити поверхню, краще закривати її рушником або спеціальною серветкою «під гарячою».
Крок 6
- Натиснути на скло з стеком книг або іншими важкими, плоскими предметами.
- Залиште структуру до повного охолодження скла.
- Коли скло повністю охолоне, можна вийняти пластину.
Крок 7
- Якщо ви ще почуєте спотворення звуків під час гри, це може бути варто повторювати операцію: тримайте пластину в духовці трохи довше і натисніть її злегка важче предметів під час охолодження.
- У майбутньому зберігати вінілові вертикально і в прохолодному достатньо місця, щоб він не згинався.
Джерело: geektimes.ru/company/audiomania/blog/243393/
Ефект перемоги Кім Джон Streisand: «Інтерв'ю» вирушила онлайн-прокат
Як побудувати котеджне село з нуля. Частина перша: Земля