За ручкою

Один сонячний п'ятниця вранці в червні, закінчився весь поточний бізнес, я скажу назад на стільці і занурився в дикі інтернету. В одній точці я прийшов по статті FilegiverCom про Мий Я почув про це до того, що я не потурбувався про це, а потім зацікавився ним. Не просто! Про те, як цей пристрій може використовуватися в повсякденному житті. Ми звернулися до будь-якої угоди, ми вирішили, що ми повинні відчувати його в першу чергу, і я поставив замовлення.
До жовтня не було змін, ніж отримувати інформаційні бюлетені з останніми новинами від компанії. Про нас 24. У жовтні (майже через чотири місяці), я отримав SMS з банку про написання коштів, після чого чек затримався.
Я чекав поштову скриньку щодня, але при цьому не був зібраний чек. На початку грудня, письмовий супровід питання: «Чи точно?» – отримав відповідь на те, що пристрій направляється, трекер не може дати вам, але зазвичай йде на шість тижнів. І я чекав.
І ось ми йдемо додому. 18 років Я дивився в поле і знайшов повідомлення там. Не обмежуйтеся радою, але я можу тільки дістатися до поштового відділення в суботу. У п'ятницю я оголосив новину колегам і що здивувати його, коли один з них показав мені цю статтю.
У будь-який час, в суботу я потрапив до поштового відділення, забравши пристрій, а після настоювання з ним протягом деякого часу я вирішив розповісти про враження.

Сама коробка з пристроєм досить компактна і виглядає так:

Всередині:

1. Пристрій
  2. Билетень Адаптер (не підключений до вбудованого ноутбука 4.0)
  3. Кабель USB-мікродоUSB USB USBдля зарядки та первинного підключення
  4. Розмір resizing clamps
  5. Дякую Вам картку.
Спочатку надягаючи руку зумовили деякі труднощі, так як навіть на моєму злегка накачали руки пристрій пішов з гарною натяжністю, а її пружні характеристики ще не відомі мені:
3610Р. 4200Р.

До речі, після півгодини використання, гідні позначки залишаються на руці, що говорить про те, що Ми Ви можете використовувати тільки для деяких конкретних завдань, і не носити, як фітнес-трекер, зйомки тільки для перезавантаження.

Перейти на http://myo.com/start і завантажити програми для вашої платформи.
Я вирішив розблокувати. Ми до того, як було встановлено, бо я дивився, як він буде визнаний. Головнай Він визнав його таким:

Після запуску програми та підключення до іншого USB USB USBПристрій не визнавався до тих пір, поки я змінив адаптер і його місця (тобто я просто мав заблокувати пристрій в інший порт, але у мене є тільки два на моєму ноутбуці).
Далі відбувається регулювання майстра.
Підключення до УкраїнськаСмартфон не має проблем, єдине – спочатку пристрій повинен бути відключений від попереднього пристрою (не розторіться!).

Спочатку я спробував його використовувати. Ми стікер ВЛК Гравець. В принципі все було добре, але перемикання пісень з якоїсь причини не працювала. Експериментально, він досяг той факт, що він зміг перемістити позицію в поточному складі вперед або назад (команда повинна бути швидкою, недовгою), що говорить про те, що нова версія гравця може змінити команди.
Для смартфона встановлено це додаток. З управлінням. Українська Він добре зробив, але його чутливість до команд була занадто високою.
Розмова команди. Режим очікування Ми Він слухає тільки одну річ: двічі торкнувшись середнього пальця на великий палець, а потім йде в режим управління. По суті, є лише чотири команди:
  1. Поставте пальці.
  2. Поверніть руки.
  3. Зробіть свою руку самостійно.
  4. Затримайте кулак.
Так само, як це. Ми Навігаційне місце. Це використовується, наприклад, в команді "Фіст": при повороті руки годинниковою стрілкою / проти годинникової стрілки, ви можете збільшити / зменшити обсяг в одному ВЛКй

Як розробник, звичайно, не може пройтися, щоб зробити будь-яке програмне забезпечення самостійно. Після перекопування на https://developer.thalmic.com я дізнався, що ви не тільки зможете розвивати свої додатки, використовуючи СДК, але також керувати існуючими фондами Моя сцена.й
СДК тільки С++, і я схожий на avid. й Про компаніюРозробник вже збирався писати його обгортку, але після пошуку він знайшов два існуючі. Я не мав одного, і той же, що зазвичай не дивно.
Навігація СДК Головна УкраїнськаАле я ще не відчував.
Але! Я хочу відзначити знову те, що носити. Ми Довгий день буде дуже проблематично. А отже, розробка програми управління комп'ютером, аналогією з програмами, які контролюють її з пульта дистанційного керування, не має сенсу. Програма повинна бути як дуже специфічною, так і вкрай необхідною, так щоб користувач не застигав, щоб поставити і видалити пристрій кожен раз. У мене є кілька ідей для УкраїнськаІ трохи менше під ГоловнаАле це зовсім інша історія...

Як очікується, гаджет надзвичайно цікавий. Визнання знаків 95% Це відбувається прямо. Є великі перспективи в зв'язку Ми - Смартфон. Це як фітнес, так і серйозний спорт. Пристрій також може бути надзвичайно корисним для водіїв, особливо двоколісних транспортних засобів. У будь-якому випадку, це майбутнє, що тільки режисери наукознавства фантастики звернули нас кілька років тому і здається, що вона прибула.

Джерело: geektimes.ru/post/243479/