727
За ручкою
Один сонячний п'ятниця вранці в червні, закінчився весь поточний бізнес, я скажу назад на стільці і занурився в дикі інтернету. В одній точці я прийшов по статті FilegiverCom про Мий Я почув про це до того, що я не потурбувався про це, а потім зацікавився ним. Не просто! Про те, як цей пристрій може використовуватися в повсякденному житті. Ми звернулися до будь-якої угоди, ми вирішили, що ми повинні відчувати його в першу чергу, і я поставив замовлення.
До жовтня не було змін, ніж отримувати інформаційні бюлетені з останніми новинами від компанії. Про нас 24. У жовтні (майже через чотири місяці), я отримав SMS з банку про написання коштів, після чого чек затримався.
Я чекав поштову скриньку щодня, але при цьому не був зібраний чек. На початку грудня, письмовий супровід питання: «Чи точно?» – отримав відповідь на те, що пристрій направляється, трекер не може дати вам, але зазвичай йде на шість тижнів. І я чекав.
І ось ми йдемо додому. 18 років Я дивився в поле і знайшов повідомлення там. Не обмежуйтеся радою, але я можу тільки дістатися до поштового відділення в суботу. У п'ятницю я оголосив новину колегам і що здивувати його, коли один з них показав мені цю статтю.
У будь-який час, в суботу я потрапив до поштового відділення, забравши пристрій, а після настоювання з ним протягом деякого часу я вирішив розповісти про враження.
Сама коробка з пристроєм досить компактна і виглядає так:
Всередині:
- Пристрій
- Билетень Адаптер (не підключений до вбудованого ноутбука 4.0)
- Кабель USB-мікродоUSB USB USBдля зарядки та первинного підключення
- Розмір resizing clamps
- Дякую Вам картку.
3610Р. 4200Р.
До речі, після півгодини використання, гідні позначки залишаються на руці, що говорить про те, що Ми Ви можете використовувати тільки для деяких конкретних завдань, і не носити, як фітнес-трекер, зйомки тільки для перезавантаження.
Перейти на http://myo.com/start і завантажити програми для вашої платформи.
Я вирішив розблокувати. Ми до того, як було встановлено, бо я дивився, як він буде визнаний. Головнай Він визнав його таким:
Після запуску програми та підключення до іншого USB USB USBПристрій не визнавався до тих пір, поки я змінив адаптер і його місця (тобто я просто мав заблокувати пристрій в інший порт, але у мене є тільки два на моєму ноутбуці).
Далі відбувається регулювання майстра.
Підключення до УкраїнськаСмартфон не має проблем, єдине – спочатку пристрій повинен бути відключений від попереднього пристрою (не розторіться!).
Спочатку я спробував його використовувати. Ми стікер ВЛК Гравець. В принципі все було добре, але перемикання пісень з якоїсь причини не працювала. Експериментально, він досяг той факт, що він зміг перемістити позицію в поточному складі вперед або назад (команда повинна бути швидкою, недовгою), що говорить про те, що нова версія гравця може змінити команди.
Для смартфона встановлено це додаток. З управлінням. Українська Він добре зробив, але його чутливість до команд була занадто високою.
Розмова команди. Режим очікування Ми Він слухає тільки одну річ: двічі торкнувшись середнього пальця на великий палець, а потім йде в режим управління. По суті, є лише чотири команди:
- Поставте пальці.
- Поверніть руки.
- Зробіть свою руку самостійно.
- Затримайте кулак.
Як розробник, звичайно, не може пройтися, щоб зробити будь-яке програмне забезпечення самостійно. Після перекопування на https://developer.thalmic.com я дізнався, що ви не тільки зможете розвивати свої додатки, використовуючи СДК, але також керувати існуючими фондами Моя сцена.й
СДК тільки С++, і я схожий на avid. й Про компаніюРозробник вже збирався писати його обгортку, але після пошуку він знайшов два існуючі. Я не мав одного, і той же, що зазвичай не дивно.
Навігація СДК Головна УкраїнськаАле я ще не відчував.
Але! Я хочу відзначити знову те, що носити. Ми Довгий день буде дуже проблематично. А отже, розробка програми управління комп'ютером, аналогією з програмами, які контролюють її з пульта дистанційного керування, не має сенсу. Програма повинна бути як дуже специфічною, так і вкрай необхідною, так щоб користувач не застигав, щоб поставити і видалити пристрій кожен раз. У мене є кілька ідей для УкраїнськаІ трохи менше під ГоловнаАле це зовсім інша історія...
Як очікується, гаджет надзвичайно цікавий. Визнання знаків 95% Це відбувається прямо. Є великі перспективи в зв'язку Ми - Смартфон. Це як фітнес, так і серйозний спорт. Пристрій також може бути надзвичайно корисним для водіїв, особливо двоколісних транспортних засобів. У будь-якому випадку, це майбутнє, що тільки режисери наукознавства фантастики звернули нас кілька років тому і здається, що вона прибула.
Джерело: geektimes.ru/post/243479/