Мобільний вібруючий динамік Party Fon Max

Кілька років тому я бачив першу згадку про вібродинаміку на Habre. Topek, посилання на яку я не можу знайти протягом років, я був дуже збуджена, тому що нова технологія відтворення звуку була дуже цікава. У лавці вібраційний динамік передає вібрації на будь-яку поверхню, перетворюючи її в великий динамік. Це дозволяє високоякісне відтворення низьких і середніх частот, на відміну від звичайних мініатюрних динаміків. Хоча я не вважаю себе аудіофілом, я завжди був зацікавлений в аудіосистемах і все, пов'язаних з ним. І нарешті, день прийшов, коли один з пристроїв в цьому класі був в руках. Компанія «Дадгет» надана для тестування вібродинаміки
Партія Fon MAX для перегляду на корпоративному блозі.

Все правильно, тут ми йдемо! Хороша коробка з приємним дизайном, не соромтесь дати, а також знову покаже її крупним планом:

Дуже швидкий бокс:

Те ж саме в тексті.

Всередині є форма пінованого поліетилену, який я віддаю перевагу пінопласту, адже вона не скрипка (близько цих захоплюючих, сенсорних звуків) і не розсипається. Неймовірно упаковує пристрій і аксесуари.

Габаритний зображення

Повний:
  • кабель – пристрій підключений міні-USB роз'ємом, в іншому кінці USB для зарядки та міні-джек для підключення до пристрою відтворення
  • свінгери
  • дверні кріплення
  • Це насправді мобільний вібратор. й

Габаритний зображення

. й Партія Фон Макс.

Я говорю в руках і говорити про управління:

Нижче наведено силіконову накладку, закриту захисною пластиковою плівкою, яка повинна бути приклеєна при перевезенні або встановленні в дверцятах або кріпленні столу, а також всмоктувальний стакан на віконці.

Пристрій може бути підключений до джерела відтворення кабелю або bluetooth. Він також може функціонувати без рук. За допомогою мікрофона, а також джгута, з якою можна перемикати треки і керувати гучністю, також дозволяє взяти вхідний дзвінок.

З'єднання bluetooth працює однаково добре з настільним ПК і смартфоном Sony Xperia Z Ultra. Як свербіж, пристрій досить заможливий, людина я зробив тестовий дзвінок сказав, що він може добре чути мене. Також раді, що контрольний джог вдало перемикає музичні доріжки з мобільного додатку Vkontakte. Хоча, швидше, це заслуга програми, тому що кнопки для перемикання треків вже давно присутні на головках bluetooth.

Але це всі слова. Найцікавіше питання, що ви, мабуть, є: «Як звучить? й
Це заспокійлив мене в першому місці, і звичайно, я кинувся навколо квартири, надаючи динаміку всім я не міг.

• - Вікно?
  • Холодильник? - Незвичайний.
  • Дерев'яний комп'ютер? - Так.
  • р.

- Дуже крутий! Хоча це дуже мало.

• - Чудовий!

І серйозно, результат різних поверхонь дуже залежить від обраної доріжки. Слухати Britney Spears' "Піце мені"

Звичайно, відео звук трохи спотворюється, але загальне ілюстрація добре. Рівень обсягу досить гідний.

Я думаю, що це гарна ідея, щоб прикріпити спеціальну кріплення до комп'ютерного столу внизу. Потім з'явиться, що звук виходить з столу, а сама акустична система не видно на всіх.
У кріпленні вібраційного динаміка просто викручується ...

... а також в всмоктувачі для скла

П. С.

Я приніс цей динамік до офісу і продемонстрував його до колег.
До того ж багато чули про цю технологію.
На дерев'яних перегородках «робочих кубів» і дерев'яних столів добре звучать. Отже, питання пошуку аудіосистеми для новорічної вечірки в офісі скидається.

На ціну близько 4000 рублів це як хороша покупка і великий подарунок.

Ви коли-небудь чули про вібродинаміку в бізнесі? так, прохолодно річ :) Так, без використання речей > No: (Тільки були 449 голосів.) 53 затримали. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка,

Джерело: geektimes.ru/company/dadget/blog/243001/