65 років Михайла Боярського

Михайло Боярський переконаний, що будинок є місцем, де душа і тіло відпочивають. Будинок родини Боярського в Коппіно, де жив і працював дід майбутнього актора, був знищений протягом багатьох років воєн і революцій в країні. Але Михайло вирішив відтворити сім'ю гніздом. Зараз Боярський має розкішну квартиру на Мойка в Санкт-Петербурзі і дачу, де приходять діти і онуки.

"Мій дім - це моє місце відпочинку. Я вірю, що квартира на Мойка - це наша родинна гнізда. У нашій родині була така перстральська гнізда, але революція і війна витирають її від землі, і я вирішив її перебудувати. Мій будинок ідеально підходить для мене. У ній Лариса і я роблю все самі, ми не довіряємо будь-яких модних дизайнерів. Вони не знають мене, вони зроблять все без душі, художник сказав 7 Днів.

Будинок не повинен бути модним, але затишним і теплим, він переконаний: Ми категорично не маємо ніяких хай-тек, тільки теплих класиків. Я люблю цей стиль. Я люблю, коли в будинку є камін, красиві комоди, дивани, кришталева люстра. Що ж тут є душа в ній. й

Будівництво котеджу на ділянці, отриманого в 70-х роках, було передано Михайлу і дружині Лариси Луппіані непросто. Одна команда будівельників після того, як інший виявився крококом. Будинок був незакінчений, і кожен новий підрядник запропонував переробити все. В результаті дачі виявився не на всіх, які були спочатку призначені. Який, однак, не перешкоджає його від того, щоб бути улюбленим місцем відпочинку для всієї родини.

У кожній людині не тільки хороший, але і злий, митець обов'язково: Спочатку люди негативні. Кожна людина має дві сумки. Один білий чоловік, трохи один, хто кладе на дисплей - це те, наскільки добре я. І другий в душі чорний, щільно намальований. Люди ніколи не скажуть, що це в ній. Він сам боявся подивитися там, і навіть при сповіді не зізнається. І я не скажу його.

Падіння в любові - красива крихка почуттів, які поступово відходять. Але в їх місці поважають і духовні кінні, актор переконаний: Любов - подарунок. Не кожен отримує його. І відчував його один раз. Любов і пристрасть є спалахами, які приходять і йдуть. Тексти пісень, а це означає: Я поставив дружбу над любов'ю. Одна душа для двох. Моя дружина і я маю одну душу для двох.

Боярський вірить, що зустріч з майбутнім дружиною суджено: На Землі є мільярди жінок, і тільки одна людина. Моя Лариса прийшла з Ташкента. З'явився дивовижний зіткнень: наші діди працювали в Санкт-Петербурзі. Його доля була розірвана, а потім ми, їхні нащадки, з'єднали їх разом. Я впевнений, що це не було іншим. Я ніколи не думав, - Ну, Фол, я повинен прийняти ще одну, а не це!" У мене є тільки вибір в магазині, коли потрібно купити щось. Я вірю, що батьки не вибирають, і дружини і діти. Якщо так, це інший спосіб життя. Я довіряю в волі Господа.

Михаїл вважає, що шлюб дійсно буває на небі, але штамп в паспорті не грає особливої ролі. Сам Боярський не хочу офіційно реєструвати відносини, а жарти, що майбутній дружині «за сто» зробив його пропозицію. Але якщо Лариса не наполягалася на весіллі, вони все ще залишаться разом, він сказав.

«Ми розлучилися з 1985 по 2009 рік», - сказав Боярський. Журналісти дізналися про це тільки після того, як факт. Вирішити проблему житла. Ми знову одружилися, тому Бог заборонений, якщо щось відбувається до мене, хтось не сказав Ларисі: «Чому ти?» Ми витрачали більшість наших життів разом з незареєстрованими. Але не змінився характер наших відносин. Лариса завжди була дружиною, і я був чоловіком.

Митець, не без заліза, примітки, що йому вдалося створити одну сім'ю для відпочинку свого життя завдяки своїй лізісті: Доброго дня, і діти красиві, і моя дружина задоволена. Що я шукаю? й

«Ви могли б подумати про пригоди... Але це приступ. Всі почуття, що я маю, я вичерпаний в моїх відносинах з дружиною. Не потрібні нові. Тим не менш, що вони не пройшли, і інші з'явилися. Чим довше ви йдете з однією особою, тим довше дорога, тим більш різноманітна вона. І якщо ви починаєте кожен раз, ви не будете далеко, він укладає.

Новини майбутнього шлюбу дочки Єлизавети залишилася безстрашною дружиною в розпаді.

«Я не був готовий зрадити свою дочку», - Скажіть так? Але Я не знаю його. відмова? Немає причин. Так я думав трохи і знайшов зручну форму: “Якщо Ліза не розуміла, я буду щасливою!”

Після того, як ця розмова з дочкою, актор сумнівався довгий час: він невірно? Можливо, ви повинні попросити питання: Де і що ви збираєтеся жити? Як твої гроші? Ви плануєте мати дітей відразу? Але всі ці питання стрибали з розуму Михайла.

«Не вдалося відобразити суворий батько. Я не готовий стояти в долі інших людей, я не так мудрий і досвідчений давати поради. Я хотів, щоб вони були щасливими, це все. Ліза і Максим любов один одному. Що ще ви хочете? мус Боярський.

«Я нещодавно знаходився до мого діда», – поділився на ексклюзивне інтерв’ю з журналом «Караван історії». - Я ніколи не бачив його живим. Митрополит Олександр Боярський Іваново та Кінехем було знято в 1937 році, до тих пір, поки я народилася. Він з'явився в капелюшній капелюшній коробці. Він був дуже щасливий, коли він бачив мене, він взяв мене в сторону: «Дуже, що з нашою родиною?» Я хочу сказати йому так багато! Що я художник, що у мене є діти, онуки. Він був дуже збуджений про те, що сталося під час його довгої відсутності. А потім я прокинувся!

Пам'ять діда завжди жива в сім'ї, говорить Боярський. Незважаючи на те, що трагічний фінал його життя, він не сумний, але яскраві спогади Олександра Івановича. «Мої історії батька були настільки яскравими і яскравими, що я відчув, якби я пам'ятав мій дід, тримаючи мене на ляпасі. Шикарний, з бородою.

Про те, що сім’я з дитинства була головною Більшість мого часу я провів з родичами. Не в школі, не з друзями, але в домашніх умовах. Боярський допомогло один одному з їжею, кладуть дітям в одному автомобілі і відправили в дачу, потім в село. Вони пережили на взаємодопомозі. й

«Що тепер я ког, цегла в родині Боярського, я не сприймаю себе окремо від фундаменту», - сказав Михайло. Засновники та засновники династії пішли. Але є завжди молоді гілочки на нашому сімейному дереві. й

«Родина і любов – основа всього», - сказав Боярський. Цікаво, що успіх моїх дітей, онуків і онуків. Для мене важливо дедикувати час до своєї сім'ї, бо що я не отримав у моєму житті - сімейне спілкування. Як мінімум подивитися на своїх онуків і грати з ними. й

-img9---