Історія

1,1 км Мій тільки кіт, граф, licks мій чоловік пахне, поки він спить.

р.

2,2 км Я нещодавно дізнався, що мій кішка Marv не завадить його, коли я прочитав aloud. Він починає дивитися на мене блювотні рухи, ходити навколо і наполегливо лука. Часом він навіть сходження безпосередньо на книгу і укусує руки в протесті.
3. У Мій 87-річний великий погляд завжди мріяв про портрет Ісуса на Різдво. Тож одного разу я знайшов гідний екземпляр, приніс картину додому і розслабляв його на стіну, маючи намір загорнути його пізніше. Я чую дивну гайку. Я входжу в приміщення і побачила цю картину: мій кіт, змащуючи зуби в рамку, повільно перетягування картини навколо кімнати. Я з'ясував, і вона кинула її навантаження і побігла, як гора людина.
Я ще не знаю, що вона збиралася до неї.
4. У Моя кішка, як доросла.

5. Умань Щоранку, за 10 хвилин, кішка лікує фен.
6. Жнівень Мій кішка дізнався, щоб вимкнути консолі гри Xbox. Це буває так: Я граю, кішка старить мене в очах і натискає кнопку. Я не здивився!
7. Про нас Я збираюся працювати, коли я раптом пахне щось дивне. Запах прийшла з кухні. Я ходжу в і я бачу цю картину: мій кот перевернув на газову плиту і сидить над кофортом, вдихаючи газові пари.

8. У Коли я спати, мій кіт любить прокидати мене поцілунки... на роті. Особливо небезпечний сон з ротом відкритим, тому мій кішка може атакувати вашу мову.
9. Навігація Моя кішка сходження на фуршет на кухні і виготовити поліетиленовий пакет хліба. Не сам хліб, просто упаковка.
10. Моя кішка капелюхує французьку національну атему. Якщо ви співаєте його з будь-якої точки будинку, вона знайде вас і бурхливо атакує вас.

11. Ми кішка любимо крадіжку канцелярських кнопок і покласти їх в наше взуття, поки ніхто не може бачити.
12. Моя кішка любить пісню «Я Гончара». Щоразу вона починає грати, кішка працює з будь-якого кута квартири і кладає передні лапки на стовпці і насолоджується нею. Я не знаю, що це, але це працює кожен раз.
13.00 р. Виправлення сповідань: Всі три кішки постійно зірються на каміні, коли в ній немає пожежі. Вони просто сидять і дивляться. Це дійсно хрип.

14. Моя кішка тільки їсть, коли я подряпин її стегна.
15.00 р. Наша кішка доставляє шкарпетки. Він занурює в шафу, підбирає цілу купу шкарпеток і прогуляє в зал з поглядом казки, «Ой, погляд, я отримав щось». Після того, як він висихає, викидає шкарпетки в середині кімнати і гордо отримає.
16.00 р. Одна ніч, мій кот приніс мені дві величезні картоплі з кухні.