Джекі Чан. Найвідоміший пацієнт світу

Ось в моїй голові, у мене є отвір. Вона була підключена з пластиковим корком, щоб зберегти її мозок, і зараз, що я співаю, корок починає вібрувати.
Виробники називають мене безболісними, але ви знаєте, як засувають ці виробники.
Ви хочете зателефонувати мені психічний, будь ласка. Не зателефонуйте мені фольго.

Після того, як я зробив трюк, я завжди дивлюся на камеру. Люди повинні розуміти, що все, що вони просто пили були зроблені мною, не підступні. З тієї ж причини, я завжди показати погані речі. Складання Крамера проти. Крамерський фільм, люди ніколи не скажуть, "Ви знаєте, він зробив, що приліжкова сцена без резервного копіювання." Але мілітанти різні. Коли люди вийшли, то кажуть: «Так він сам, і він живий. й
Яскраве життя в мене, поки камера вимкнена. Після того, як камера закінчиться, я готовий для чогось.
Я міг стати найвідомішим лікарем на світло, і став найвідомішим пацієнтом світу.

Р

Один лікар сказав мені: «Ви вбиваєте себе». Може бути час зупинитися. Але ви не будете слухати мене в будь-якому випадку, запитайте самі це питання. Я запросив себе, що питання. Я ще не знаю, що сказати.
Я хотів би подумати, що без перерви кілька кісток, ви не змогли зробити хороший фільм. Тепер я думаю, що це ще можливо.
Я зробив сто і два фільми ще?
Я хотів би бути Азіатська Robert De Niro, якщо я міг.

У музичних або високотехнологічних спеціальних ефектах ми китайці ніколи не побили американців. Але щось... Ми поговорили з Spielberg один раз, і я всі захоплювала сцена від Jurassic Park, де люди і динозаври змішують з рухомою камерою. І сказав він, Ну, це дуже простий, Jackie. У мене є потужні комп'ютери. Покажіть мені, як ви падалите, що стрибати в Арморі Божої? Я кажу, "Це дуже простий: ввімкніть на камеру, стрибайте, фільм."
Американські трюки дуже розумні. Вони думають про безпеку всього часу, і якщо вони повинні літати в каркасі в машині, вони розраховують все - швидкість, відстань. Ми не знаємо, як розраховувати на Гонконг. Всі наші дії є припущеннями. Якщо у вас є сміливість, ви просто робите те, що ви хочете, і це.
Кожен хоче бути суперманом, і він просто хоче бути людиною.

Я не можу пам'ятати, як Buster Keaton запам'ятався - життєрадісна і безстрашна.
Некомерційним товаром є некомерційний товар: він дорогий, але швидко псує.
Не намагайтеся бути такими. Краще програмування для навчання.

Є правило у своїх фільмах: немає постільних сцен. Якщо діти бачать це, вони можуть кинути.
Різання є набагато більш креативним процесом, ніж зазвичай думка.
Я їсть все я хочу. Якщо я їсти морозиво, я просто навчаюся 20 хвилин довше.

Хтось бере кока-Кола і почує рапс ніколи не повернеться до традиційної культури.
Старі люди в Китаї все ще вірять, що з їжею в животі отримує звичайний вуличний пил, який відпочиє там, поки не мити його з гусячою кров'ю. Але це бульсит. Коли я був дитиною, кожен сказав, що якщо я хотів би отримати смарт, мені довелося їсти свині мозку. І я хочу, щоб отримати смарт.
У мене є собака і ціла упаковка котів. Моя дружина завжди говорить: "Ви витрачаєте більше грошей на тварин, ніж ви робите на мене. й

Гроші не навчають нікому, нікому, ні.
Коли я відчуваю себе погано, я дивитися фільм з Брюсом Лі.
Будь-який краще, ніж я - рольова модель.
Іноді хочу відтворити його. І, нарешті, буде перший фільм, де я загинув.

Не знаю, коли ваше тіло буде скакати.
Якщо Бог є, я сподіваюся, що він буде враховувати на останній суд, що я просто хотів зробити людей щасливими.
У мене є одна проблема: Я не знаю насильства.
Джекі Чан? Це просто міф.