Як викопувати прилади

Тоді я пам'ятав, що багато людей роблять гарне тюнінг і світлодіодне підсвічування, я вирішив залишити патч самостійно, і

Я змінив свою схему трохи, вибрав більший і кращий дисплей, колір, від хорошого телефону Nokia Color TV Android 2SIM. Добре, трохи спрощує схему, передачею на вітчизняні та китайські компоненти. При цьому я зробив світлодіодне тюнінг з зеленими діодами. Я написав до автора у людини - але він ніколи не дав прошивку, і в цілому bastard нічого не відповів ... так я вирішив спалахувати його з прошивкою від Nokia 5230. В короткий час я поставив діаграму, виявився на ній, не встигли вишити відображення, і це. Я вирішив не відчайити, і продовжити пошук навішування завтра.

Коли я прокинувся вранці, я пам'ятав, що це була моя схема. Я думав, як і раніше, і не пофарбував каляпер в червоному, як і раніше, занадто родіння, але я не можу тримати пензлик в руках з дитинства, навіть від уроків я не пам'ятаю ... і пам'ятав, що якось я робив пристрої для VAZ-2110/2115, це були випадки задніх днів, які, до речі, були шматки і не доводили жодного сенсу до мого фінансового гаманець, кілька одиниць були продані, і, як це модно говорити про епічні файли - проект був закритий.

107738.

Для того, щоб реалізувати свою мрію, план був складений: засліпити простір щита і піни до зла барангенівських водіїв, але план повинен був трохи...
1. Схема розблокування
2.Scheme в ISIS, Симулятор в Proteus
3.fee на ARES
4.програма на баском AVR.
5. ткацький
6.fucking salesman в магазині, "О, ебать, мені потрібно 1210, не 1206! але є ще 35V, тільки низький профіль?
7. Про нас
8.ін'єкція створеного вмісту в корпусі звичайного каліну
9. Життя Марії: Стрітення Ісуса Христа
Начинка була виготовлена для калину/Priora/21104 приладобудування, знайомого з багатьма.

р.

Завдання інструменту:
1. викопувати гордість у себе, заздрити в сусідах по п'яти, у хлопчиків на підборах з пилоподібними пружинами - прагнення замовити те ж саме, в сусіді на lexus - відчуття, хоча невелике, але бути ебать засвідченим, що, хоча недбалий - але ексклюзивний.
2. швидкість відображення, швидкість, температура, паливо.
3. У Статистика споживання палива
4. спілкуватися з мозкуми машини, діагностика, скидання помилок.
5. поверніть на DHO.
6. поворот на опалювальному салоні.
7. занурення понтів з червоними світлодіодами
8.Add +15 до Гонки
Схема була чимось схожа на це.

Плата була виконана в лоті, оскільки вона була практично безкоштовною. Звісно, з'явилися спроби замовити в Китаї або на заводі, але це виглядає так:
- Ніцца!
Привіт, це Китай?
- Так, ти, ні. Я лежаю!
до Ми повинні зробити друковану плату. 2 шари, FR-4, розмір 215x122m м.кв
- Недорогий! Замовити Знижки! Ярослав
- Розкажіть мені ціну.
- Сотні долари плюс доставка! Ніцца Ярослав Доставка всього ебать доларів! Замовити
Що ви робите з усіма твоїми мільярдами?
- Ні, ні! Це знижка! Великий знижка! Тоді долари трахаються! А потім доставка складає сто доларів! Ярослав Швидке! Купити
Після подряпини, я вирішив спробувати на нас, в Омську замовити на заводі.
- Прийом, загорнути його.
- Привіт. Чи є це триразове радіозавод Червоної Гвардії мирних м’ясних подрібнювачів ім. Т.В.Беріша?
Так. Привіт.
Я хотів би знати про друковані плати.
до Одна хвилина, переклад...
...
- У апараті є лейтенант полковник Громов, голова конструкторського бюро Ізорубок. Ціна за м'ясорубку потрібно замовляти в зовнішній простір? Який ступінь захисту від ЕМП та випромінювання? Прийом 1st? Чи сумісний з обладнанням Tu-160 або T-90? R&D на півроку, заводські тести, державні тести, і протягом трьох років ви отримаєте готовий продукт. Я зробив, говорити.
Я хотів би зробити оплату автомобіля.
Ми не працюємо з фізичними особами. Кінець виклику.
Після цього він назвав «підтвердження», що рекламував свої послуги з виготовлення РЕА
- Що?
- Привіт, я хотів би знати збори.
- Зачекайте, чекайте. Михайлоч, вони називають тут на векселями, піти ебать Chekavo ...
...
до Що ви хочете?
до Необхідно зробити двосторонній збір, немає невеликих частин і треків, принаймні TQFP-64 з 0,8 мм, розміри ...
- Ну, ми можемо ебать з...
- Я можу ебать вас з залізом себе, ви можете зробити заводський якісний внесок, або замовити десь?
до Ні, ні. Що ви замовляєте? У 70-х роках я зробив такий великий підсилювач для AS-35, охолоджувача, ніж Luo Vega. й
до Дякую, Прогулянка.
Отже, крім LUTA, ми по суті не маємо ніякого виходу, тобто шматок хорошого скла-текстоліту, що скріплюється ким-небудь дідом в радянські часи, обміняючись на пляшку пива ... в цілому, кришка пила видобула текстоліт для заготовки.

з гельської суспензії і «шведський стіл» для нігтя, вичавлюється з дівчини, знімаємо відкладки 30-річного голуба від міді

213153

з праскою «транслат» з аркуша тонера, який покриє доріжки з бульбашки з злого хлору заліза. видалити фотопапір, f***ing залізо, щоб ідеально гладка мідь - процедура зачаровує, краще їсти седативний заздалегідь і включити фон Enigma ...

р.

Ми і т.д., ми змиваємо тонше з ацетоном, і будемо раді, що ми отримали платіж. розумно подряпини яйце, думане креветки в - добре, так що це просто пропалюється, і практично все готове!

Ви коли-небудь вишиті хрестом? Я не думаю, що це майже як захоплюючий і захоплюючий, як буріння ~ 200 отворів з свердлом розмір трави...

р.

Ми є першим, хто пропалює живлення, тому що якщо все - так ви і будь ласка, чіп з 64 ніжками і ціною 5 рублів на ногу буде відправлено щурам в сміттєвій лінії, щоб вивчити причини, чому він "брук навпіл" від 12V замість 3.3V, який блок живлення вирішив відмовитися ... один з блоків працює на LM2596HV-ADJ чіп. Я купив їх з китайської майже половина кілограма, я радий, що це не дорого. Так це диво китайської промисловості з гучним звучанням HUNK вирішив поділитися з мною через один другий його дизайн інтер'єру ...

заміщений пальцем LM2596, з якого зайві вольти впав в отвір, ми починаємо повільно пропалювати деталі. тут! маска всього приладобудування, мікроконтролер Atmega128A. У людських умовах - це 8-розрядний комп'ютер в одному чіпі, з усіма його іліпиками, фігурно, він майже схожий на 286-ий комп'ютер, але знає багато речей без прив'язки.

підключіть дисплей, готовий радіти, з'єднайте живлення і ... прогрійте автомобіль коксів через китайський "якість", модуль дисплея не пропалюється "комб" з 40 контактами ...

Ми очищаємо від сливи, пропалюємо «комб», ми очищаємо, пропалюємо своїми руками, з нашим настоєм, з шахтою, з'єднуємо і йдемо на дим, реалізуємо власну невинність.

далі драйвери паяльника MBI5039, які керує світлодіодами. добре, як тримати і не паяти кілька діодів, щоб побачити червоні вогні? Неподалік! УВАГА! вже принаймні +5 до зображення!

handkerchief overgrown з дітьми, стрибками і дротами, в той час як на snot, тепер важливо, що це працює, замовлення з часом прийде...

Ми підбираємо дисплей, заповнюємо тестову прошивку. це працює! Я майже не опублікувати! Я маю на TAZIK не тільки raking, але і майже два монітори!

І в темряві, не схожа на катання, але прямі вуличні гонки! так що палички не забиті – не гинуть, яскравість регулюється, очі не загорять вночі ...

Далі ми розбираємо стандартну приладацію, беремо фрезерний верстат, ми знаємо і завершуємо справу.

Ми намагаємось на борту в разі. Цей білий сушений - ні сліди радості, цей потік виглядає так, як це після миття.

Ну, з другої сторони, теж, все вписується, тепер це над пат...

Завжди проблема з зовнішнім виглядом. Що б ви не вийшли - в годину здається, що вам потрібно переоцінити щось ... званий Артемія Лебедєва, зробив око, виявився для замовлення дизайну з нього, я повинен продати квартиру я здаю 10 разів, щоб зняти платіж за кредит, щоб купити 9-поверховий будинок, а потім продати його слід досить. думав, що це не вигідно, і навіть висаджується. так ось, початковий ескіз. Якщо ви порівнювати його з цим, як мій бабуся каже: "Загально - як кіт на бик. тільки вовна не так. ?

В цілому, ми кидаємо новий ескіз, використовуючи всі ці дизайнерські фотошопи, Coreldro, 3D-макс і т.д. ... Я не хороший на цьому, я ебать електрика, я знаю, як паяльник, я знаю, як не паяльник. Я можу ще викрутити гайку на акумуляторному терміналі і пройти через стартер. Я можу почистити багато пальця до клієнта з капюшоном. але конструкція не шахта. Я малю все від найпростіших об'єктів і я досить зрозуміти, що я буду робити ... До речі, величезне спасибі коханій людині за приходу з капюшоном і оформленням капюшона.

Потім спрощуйте, і відрегулюйте дошку моделі до реальних точних розмірів. від 3D вже починає висихати очі. коли слова "device" дівчина починає шукати важкий об'єкт, щоб ебать мене, якщо я не закриваю або змінити тему ... До речі, коли ви читаєте це, я вже був з дому або збитий до смерті з плитою або тапочкою.

Про цей фінальний вигляд

р.

Виводимо макет колодок в сердечнику. Я захоплю його. тут він став комфортним, і приємним в роботі, але не схожим на нього, навіть якщо вбити його.

р.

Після чого нарізають перший удар з плівки, а захоплюючий «вибір» процедуру.

473365

фітинги з слізами погодинно-довгої ямі

Габаритний зображення

другий макет, підтвердження адаптивної концепції масштабу, до 80 км / год крок 5 км / год, потім - 10 км / год. добре і вибір фільтрів для шкал і показників.

Ось результат розвитку. то буде однакова накладка, але високої якості, новий нестернний організм, а піктограми не світяться білого кольору, що ясно.

Спасибі всім, я зробив.
й