Акула дайвінг в Gansbay

Gansbai - це невелике рибальське містечко в Африці, наповнене туристами, які хочуть переводити в металеву клітку і атакувати кровотворними аарками. Чому?

555283.

Не зовсім зрозуміло, чому люди так готові платити за дайвінг з акулами, які втілюють найгірші кошмари. Акуратно, туристи хочуть отримати щітку адреналіну. Крім того, вони будуть відчувати себе дуже безпечно в клітку. У Gansbay є вісім операторів туроператорів.

Як правило, дайвінг-тур в шкаралупі займає 3-5 годин. Ті, хто бажає ставити в катер і відправляються на острів Диер, де є велика скупчення акулів.

Катер фіксується на дуже близькому відстані до місця, де живуть багато кровотворних акулів, готові чіпати до будь-якого прей. Коли голова туни перекидається в воду, можна побачити багато акулафінів, як в мультфільмах. У цій точці потрібно перестрибати в клітку, який прикріплюється до човна, а після занурення в воду починають бачити безхрещатні предки.

Тримач і адреналін щітка? Я. Красиві підводні пейзажі? Я. Кращий спосіб отримати близько до кровотворного океану предятора? Я. Видовище для слабкості серця? Непристойно ні.

Час дайвінгу в воді залежить від погодних умов, тому варто зупинитися в Гансбай за кілька днів. Ця територія є повною з визначних пам'яток, тому туристи не оцінять тут. З червня по грудень південні китви також можна знайти в океанських водах, які додадуть ще більше досвіду поїздки.