Зроблено діамант з покійного чоловіка

63-річної вдови з Великобританії знайшов досить незвичайне використання попелиці її покійного чоловіка – жінка зробила жовтий діамант вагою 0,75 карат з нього.

Коли Glynis Barnett показує своїх друзів жовтий діамант, він завжди вражає. Гемстон був зроблений з попелиці покійного чоловіка британської жінки, 64-річної Івана.

Згідно з Глінісом, коли чоловік загинув після довгої битви з горлом і раком печінки, вона не могла вирішити, що робити з попелицею.

«Чи ми одружилися протягом 42 років, ми ніколи не обговорюємо, що робити, якщо один з нас гине», - сказав він. Так, коли я намагався впоратися з моїм гранатом, урна з його попелицею стояв моє ліжко протягом 18 місяців. В кінці я вирішив розігнати його під вербою в нашому саду, але потім пам'ятав слова мого друга, який колись сказав, що в разі смерті чоловіка планує перетворити його в діамант. Я думав, що я можу зробити шматок Івана навколо, і я любила ідею.

Після декількох місяців збирання більш детальної інформації про дорогоцінні камені з мертвих, Глініс нарешті вирішив зробити це.

Після перегляду матеріалу я зв'язався з Меморіалом Фенікса діамантами в Манчестері і замовив яскравий жовтий діамант вагою 0,75 карат. Усе, що я мав би зробити, було відправлено 100г проповіданого листа Івана та сплатив депозит на половину вартості послуги – 2 500 фунтів ($4,148), вона розповіла Пошта Online.

Виробництво діаманта зайняла 12 тижнів, після чого вдова остаточно отримала довгоочікуваний яскравий жовтий камінь.

8001466

Вона тепер планує вставити діамант в кільце і випікати ювелірні вироби до своєї дочки, 31-річний Луки.

Я думаю, що Джон був сміятися на мій екстравагантний акт, як я скромна людина, але я відчуваю, що я зробив право, щоб платити дану кохану чоловіка. Я не шкодую про виплату £5,000 ($8,295) тому що він завжди є для мене зараз.