Весілля мавпи

У селі, розташованому неподалік міста Беттія, Індія, відбулася незвичайна весільна церемонія, організована місцевим мешканцем. Справа в тому, що шлюб поєднав своїх улюбленців – мавпи.

Останнім часом жителі селища біля м. Беттія, Бігар, Індія, свідчив незвичайний пам'яток: весілля двох мавп, Раму та Рамдулі. Церемонія була організована власником тварин, місцевим мешканцем Удеш Мато.

На честь мавпи ходили не тільки ціле село, а й мешканці сусідніх міст. Не дивно, так як мавпи символізують еп-подібну єдність Гануман для жителів Індії.

По-перше, Махто вдягнув «наречену» і «наречену» в спеціально зшитих костюмах для свята і допустили пишні пасерки, які захоплювали юних, хто, до захоплення натовпу, не соромно продемонструвати свої почуття.

Отже, Рама захопила йому «молоду», періодично перевіривши її бліх.

3610Р. 4200Р.

Після весільної церемонії був освячений священиком, запрошеним Махто, урочистість заселилася на вулиці села, де відбувся грандіозний процес. молодят переїхала через натовп на позашляховик, прикрашений квітковими гірляндами і стрічками, граючи роль лімузину, демонструючи натовп весільних кілець на інтригації власника.

Місцеві жителі та гості з інших міст привітали до весільного автокаду з жилетами та запобіжниками.

Представники ЗМІ зацікавили любовну історію молодят попросили Махто і як відбувалися зустрічі.

«Я люблю Раму, він, як прийнятий сина до мене. Я купив його в Непал, а потім я вирішив купити його наречену на ярмарку. З'явився Рамдулі, чоловік пояснив. Я хочу, щоб бути чоловіком і дружиною після того, як він став зрозумілим, що вони люблять один одного.

Привабливий власник говорить про те, що він не пошкодує витрати на запрошення на весілля, весільні кільця і лімузин, адже він зумів організувати дійсно яскраве і незабутнє захід.