1603
Якщо дружини не поважають один одному батькам, вони не будуть щасливими.
Чому піклуються про дітей? Повідомляємо вас про секрет. Виявляється, що чоловік грає значну роль для дружини, якщо чоловік, тобто у них є хлопчик, то вона передає її почуття для свого сина, тобто це продовження його, її чоловіка, чоловіка. Син - розширення чоловіка. Чи? І коли в житті заходить ще одна жінка, значить, що вона дивиться на нього, дивиться на неї, як хтось? Рівал, конкурент. Що робити? Він прийшов і взяв сина і сказав, що сини тут також полюбляють для частини, і сказав: "Все, я люблю тебе, і я не приймаю вашу матір." Я люблю тебе, моя мама не хоче слухати. Як тільки вона займає цю позицію, мама покладуть з кісточками, але зіпсує їх шлюб. Жіноча гордість загибла, людина була взята з мене, все. Це над. Тексти пісень, а це означає: І вона на них. Дивитися те, що відбувається. Мати-в-праві приходить додому і починає навчати її відразу, і вона не схожа на неї. Вона в її будинку, прямо? Вона починає навчати її, щоб зробити її зауважень, в цілому, щоб постерити її, щоб збити її. І вона починає сваритися з нею, це виникає через те, що дочка-в-завдання не приймає чоловіка як її матері.
Як ви походите перед ліктями? Ви не повинні сказати: "Це мій чоловік і залишити нас самостійно." По суті, він сина і вона має права на нього. Чи це? Він робить. А дружина має право на неї. Так вони борються. У цьому випадку людина повинна припинити їх. "Мати, ви завжди будете мати, моя дружина завжди буде дружиною." Я люблю вас, будь ласка, не бійся. Чоловік не повинен брати на себе боку своєї дружини проти своєї матері. Він повинен зупинити її відразу: "Це моя мама, ви не маєте права на образ моєї матері". Все це закон. "Я подбаю про себе." Таким чином, цей конфлікт повинен бути налаштований людиною. Він не повинен йти в сторону. Подбайте про себе жінки.
Серебряков С.В.
Бог дає любов, тому якщо жінка хоче допомогти чоловікові. . й
Дівчина не хоче одружитися, поки вона зустрічає чоловіка.