Якщо дружини не поважають один одному батькам, вони не будуть щасливими.

Чому піклуються про дітей? Повідомляємо вас про секрет. Виявляється, що чоловік грає значну роль для дружини, якщо чоловік, тобто у них є хлопчик, то вона передає її почуття для свого сина, тобто це продовження його, її чоловіка, чоловіка. Син - розширення чоловіка. Чи? І коли в житті заходить ще одна жінка, значить, що вона дивиться на нього, дивиться на неї, як хтось? Рівал, конкурент. Що робити? Він прийшов і взяв сина і сказав, що сини тут також полюбляють для частини, і сказав: "Все, я люблю тебе, і я не приймаю вашу матір." Я люблю тебе, моя мама не хоче слухати. Як тільки вона займає цю позицію, мама покладуть з кісточками, але зіпсує їх шлюб. Жіноча гордість загибла, людина була взята з мене, все. Це над. Тексти пісень, а це означає: І вона на них. Дивитися те, що відбувається. Мати-в-праві приходить додому і починає навчати її відразу, і вона не схожа на неї. Вона в її будинку, прямо? Вона починає навчати її, щоб зробити її зауважень, в цілому, щоб постерити її, щоб збити її. І вона починає сваритися з нею, це виникає через те, що дочка-в-завдання не приймає чоловіка як її матері.

Як ви походите перед ліктями? Ви не повинні сказати: "Це мій чоловік і залишити нас самостійно." По суті, він сина і вона має права на нього. Чи це? Він робить. А дружина має право на неї. Так вони борються. У цьому випадку людина повинна припинити їх. "Мати, ви завжди будете мати, моя дружина завжди буде дружиною." Я люблю вас, будь ласка, не бійся. Чоловік не повинен брати на себе боку своєї дружини проти своєї матері. Він повинен зупинити її відразу: "Це моя мама, ви не маєте права на образ моєї матері". Все це закон. "Я подбаю про себе." Таким чином, цей конфлікт повинен бути налаштований людиною. Він не повинен йти в сторону. Подбайте про себе жінки.
Серебряков С.В.