Приголомшливі Татри.

Автор пише:
Моє ім’я Мартіна Кесека. Я 27. Я фотограф з маленького польського села Гронков. Я живу в мальовничому місці, біля гори Тарта, Піеніна і Горце. Кілька років тому я вирішив взяти деякі фотографії наших приголомшливих місць, вибираючи найкращий час і найкраще освітлення. Це те, як народилася моя пристрасть до пейзажної фотографії.

Найголовніше для моїх картин є світлом. Визначає, що конкретний пейзаж буде виглядати як на фото. Я зазвичай прибув в точку, де я планую взяти картинку перед сходу. Спостереження за зміною неба, починаюсь на створення композиції. І якщо я вирішив захопити захід сонця, я зазвичай чекаю кілька хвилин після заходу сонця, щоб отримати більш насичені кольори.

Я часто ходию до того ж місця кілька разів, тому що важко відразу зловити момент, коли всі умови будуть ідеальними (світло, світло туман, небо незвичайного відтінку) і взяти приголомшливу картину. Найкраща річ про пейзажну фотографію - це її близькість до природи. Я люблю те, що я роблю і не буду торгувати свою роботу на все.

р.

Р