Немодний, але успішним

Ми проводимо стільки дорогоцінних моментів нашого життя, зайнятих нашими головами з родючими діями та рішеннями. Ваш одяг не змінить світ, не додасть щастя. Ви не можете зробити день краще або гірше.
Це не означає, що мода не має значення. Після того, як вона має величезний вплив на культуру і напрямок суспільства. Мода, мистецтво і культура завжди intersect. Якщо ми подивимося на "60-ті роки на заході, ми можемо бачити, що люди часто брали участь у контркультурі і протестували проти створення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Проте, ми, ймовірно, стали занадто залежними від матеріальної культури. У нас є суперфіціал: ми турбуємося про одяг, коли ми повинні турбуватися про важливі речі.

3798775

Зукерберг вважає, що постійний обов’язок приймати рішення (навіть як невеликий, як знайти відповідь на ранкове питання «що я збираюся носити?») вичерпається і відходи енергії. Як правило, він зношує сіру футболку з чорним капюшоном і джинси. Це важко побачити його в публіці нічого іншого.

Засновник Apple Steve Jobs став чорним черепахою, джинсами та білими кросівки в день.

_ Новини

Президент США Барак Обама також є прихильником модного мінімалізму. Лідер потужної влади заявив, що для офіційних заходів завжди вибирає тільки сині або сірі костюми з білими сорочками. «Я спробую зменшити кількість рішень, які я зробив. Я не хочу думати про те, що я зносу або їжі. Я вже мав багато думати про, Обама сказав.

Якщо ви хочете бути жіночим політиком, забути про сезонні модні тенденції: тут просто не вистачає часу для щоденної екзистенціальної ангеїсти перед дзеркалом. Німецький канцеляр Анжела Меркел вирішила проблему дам «не носити» дуже просто: вона замовила багато брюків костюмів того ж стилю, але з різних кольорів і матеріалів.

У яскравому туніці плаття Chancellor з'явився в публічному кілька разів, спочатку в 1996 році, потім в 2002 році. А тепер знову на фестивалі в Зальцбурзі.

-img8---

Навіть Альберт Ейнштейн завжди зважився сірим костюмом з причин «збереження енергії в живій енергії»: знаменитий фізик дійсно дратує необхідність відволікати від наукової діяльності через такі недоліки, як вибір одягу.

-img9---