подвійне життя людей з психічними захворюваннями

Учасники проекту, які, як Ліз, боротьба з психічними захворюваннями, і які погодилися розповісти світ про себе, автор взяв два фото.

990 Р

У одному з фото (праворуч) ви можете побачити, що людина з біполярним розладом виглядає так, коли він залишає його додому і хоче інших бачити його. І другий (лівий) - життя, що ведеться за закритими дверима.

1570-1967 рр.

Коли Ліз настає додому, вона знімає свою елегантну сукню, одягає в костюм і сидить з нею котом і склянкою на дивані. Вона може сидіти, як це для годин. У той же день вона думала, що це було багато людей, як її, і що вона мала показати світ, що їхнє життя виглядало як.

Так прийшла ідея створення проекту, що показує складне подвійне життя людей з біполярним розладом. Не один, але два життя: офіційна – на дисплеї, а реальна – прихована за закритими дверима.

Після психіатриста діагностувала Ліз Оберт з біполярним розладом, вона постійно бере ліки. Тим не менш, вона каже, що вона не допомагає їй багато, щоб уникнути "подвійного життя".

«Ви повинні постійно маскувати симптоми захворювання, щоб нормально функціонувати в зовнішній світ», - говорить Ліз.

У 2013 році, коли вона почала свій проект, Ліз знав, що це не просто розповісти про своє захворювання. Вона почала з себе і продемонструвала її «подвійне життя», щоб встановити приклад для інших, які страждають від того ж захворювання. На даний момент 14 осіб домовилися брати участь у проекті.

«Як людина, яка страждає від біполярного розладу, я свинець подвійного життя. У мене є дві особистості: той, що люди дивляться щодня, і другий, що я приховує.

«Людина людей, які страждають від біполярного розладу, роблять те ж саме, що я можу зробити — вести подвійне життя. Я вирішив показати його у фотографіях, додає Ліз.

У «Дуаліції» кожен учасник проекту написав трохи про себе і його особисті враження під його фотографією.

«Я сподіваюсь, що цей проект буде видалено стигма, що люди з біполярним відчуттливим розладом», - сказав Ліз.

5,7 млн. американських дорослих живуть з діагнозом біполярного ураження печінки і майже 14.8 млн. більше страждають від депресії. Серед знаменитостей про боротьбу з біполярним розладом розповів актриса Катерина Зета-Джонс і Рене Руссо.