657
Огляд "Fury"
Так, я дивився фільм Fury вчора з Brad Pitt в ролі назви.
Я починаю з чим мені подобається. Звісно це бойові сцени. Все яскраве, закрите, куля та оболонка, як вони повинні. Всі жахи війни однаково добре задокументовані. Дірт, кров, смерть всюди. Ну, звичайно, я любив акторську роботу, відігравав якісно.
Але тепер про те, що я дійсно не хотів, і що, насправді, зіпсує весь фільм, незважаючи на його певні переваги.
Плот. Не пам'ятка колоди, як це. Суддя для себе. Відправляє команду 4 танків до стратегічного перехрестя. Щоб покрити почервоніння «пекло варень, механіки і лікарі», а також покрийте поїзд з поставками, без яких «Весь розділ p.I.S.D.ets». І вони роблять це неповним інтелектом. Ви можете побачити з повітря цілого батальйону СС, який, як продув, походився з піснею на дорозі (попередньо без ecstasy таблетки не робили). Ну, вони були самотніми, від долі на дорозі, з сипучою доріжкою і зламаним катоком. Мета Героїз, це добре. Але тільки в реальності вони боїлися за 5 хвилин від сили. Чому? Це не Гітлерюгенд, але відділ Шуцстаффеля. І вони озброєні фаустаронами. Що заважає вам кинути димову гранату, ближче до бака і шмак від Фаусту? Або, наприклад, просто обходити його без отримання в бій. Це виглядає хантосмагорічна, як люди X. Німці працюють під кулями, але американці не встигають їх стріляти. Також добре, що танкери не борлися з кравців з живцями з лопатями. Не пробачає цього. І, нарешті, ще одна сцена з SS, яка знайшла молодого кулемета під танком, зловила і не казала нікому. Ну і, як, це так, що ви американці загинули пучок моїх ідеологічних комрад. Ви дитина, так молодий, вбити нас знову. Повна щітка. Що таке ебать. Де правда про війну? Нагадуємо, що це SS людина, не синий друг з Голландії. Він навіть не думають. На рівні інстинкту я б кинув гранату під баком і переміщаю на. І чому? Чому це кулеметник приймає амбулаторію десь? Його два медсестри розглядали його. Немає стику. Мої руки неможливі. Руки в руках і завершити екіпаж іншої ємності.
Хочу привернути увагу до дисципліни екіпажу. Сцена в місті, де виник конфлікт над жінками. У радянській армії, під час Другої світової війни такі конфлікти були дуже легко розв’язані. За допомогою банальної зйомки на місці. Для розшуку командира. Але ви ще можете зрозуміти їх. Девіл знає де, над океаном, і це незрозуміло для чого, тому що в США не єдина оболонка тушкована. Але тільки розуміються без прийняття такої поведінки. Але радянські солдати, з мотивацією, все було дрібно. Саме тому ми виграли війну. І до американців, спасибі за вашу допомогу.
У світлі останніх розробок у політичній арені. Які гіпотези американці є.
В цілому, незважаючи на свої недоліки і помилки, мені ще сподобалося фільм. Ми повинні зробити один фільм з такою ж атмосферою війни. А замість того, у нас є Сітадель Михалков та Сталінград Бондарчука.