Історія загадки

Висушний резервуар Cantareira. Сан-Пауло, 18 листопада

Фотографія: Nacho Doce/Реєстратори

«Не можна описати, як ви відчуваєте, коли ви подивитеся на цей темний і хвилюючий пейзаж. У чотири роки я проживаю в Бразилії, я бачив багато жахів, але посуху в безпосередній близькості від Сан-Паулу, що триває більше дев'яти місяців, перевершує все. У зв'язку з відсутністю дощу, водосховища Cantareira, яка забезпечує воду до найбільшого міста в Південній Америці, почала висихати. Рівень води досяг найвищого рівня. У світі Кубок і недавні вибори відволікли населення від загиблого страху, але влада все одно не приділяє уваги проблемі. Коли я відкрив на своєму комп'ютері вертольоти, я помітив, що образ виглядав як страждаюча жінка. Нагадуємо мене про Едвард Мунк «Скрем». Для мене це мама природа, яка просить допомогти. й

Зброя Селека повстанця з солдатом Центральноафриканської Республіки. Bangui, Лютий 5

Фотографія: Siegfried Modola / Реутери

Я був повернений в готель в Бангуі після церемонії, в якому міжчасовий президент Центральноафриканської Республіки (CAR) розповів про національну єдність і обіцяє перебудувати армію. Я був в таксі, коли я запитав повернутися назад. Я побачила моб атаки чоловіка. І я спробував бути пильним. Сердитися натовп може бути дуже небезпечним і непередбачуваним. Взяти участь у громадській організації Селек, яка воювала проти військових сил Центральноафриканської Республіки. Паяльники перетягують, змащують, пропалюють і змащують без життя тіло. Я проживав не більше десяти хвилин, але я зрозуміла, що я довго спостерігала, Я не думаю, що журналісти повинні використовуватися для таких подій. Що я бачив мене шоковані, я все ще намагаюся забути. Я думаю, що картина буде служити нагадуванням про те, як глибоко спрага за помста в цій країні і наскільки важко буде стабілізувати ситуацію там. й

р.

Демонстратори використовують величезні рогатки проти Національної гвардії. Сан-Кристобаль, 27 лютого

Фотографія: Карлос Garcia Rawlins / Reuters

Після декількох днів перебування в Каракасі ми вирішили піти в Сан-Кристобаль, де відбувалися зіткнення між антиуправлінськими військами та Національною гвардією. Барикади заблокували майже всі вулиці, і дуже важко пересуватися по місту навіть на мотоцикл. Коли я нарешті прибув, гірше. На вулицях серед капотів сміття були молоді люди з величезними рогатками. За допомогою резидентів на верхніх поверхах прилеглих будинків вони подали в кінці вулиці Національні гвардійські солдати. й

Uttara Saud, 14-річному мешканцю Непалу, має наступні практики chowpadi. Ахам, 16 лютого

Фотографія: Навеш Читракар / Рев'єри

«Чаупай – практика виселення жінок під час менструації. У цей період жінка вважається нечистою, вона заборонена вводити будинки або храми, купання, дотик домашніх тварин і людей. На ніч вони повинні спати в шкодах або стійках без вікон на підлогу без ковдр. У частинах Непалу, такі як Achham, цей користувальницький користувався протягом століть. Я зустрілася з багатьма жінками, які повинні слідувати цій традиції. Uttara Saud, 14, сказав, що вона пропускає школу протягом свого періоду. Чаупай часто призводить до смерті жінок. Вмирають від змійних біт, атаки дикого тварин, холод. Коли вони роблять вогонь у своїх барнах, щоб зберегти теплу, вони загиблі від замах або пожежі. Також були випадки, коли жінки, які практикують хапи, були ріпаковані. й

Вівчарка Анджеліна Джолі поза пам'ятником Сребряника. Сребряниця, 28 березня

Фотографія: Дадо Рувіч / Реути

У 1995 році загинув Анжеліна Джолі. Після того, як актриса мала зустріти жінок з ріпаку під час Боснії, тому багато фотографів кинулися до виходу на фільм. Я залишився і був удачливий достатньо, щоб фотографія Анджеліна Джолі. Для того, щоб взяти цю картину, я мав багато подорожувати. Погана організація поїздки, колеги часто заважали. Але цей постріл був особливо міцним, і це означає багато мені. Я щасливий, що це шлях весь світ дізнається про те, що сталося в Среббліці. У той же час я сумний, що Сребряниця пам'ятається тільки в контексті війни. й

Р

Пуджа Чгат ритуал. Нью-Делі, 30 жовтня

Фотографія: Ahmad maood/Reuters

«Я люблю кіно релігійні події, особливо ті, які відбуваються в нічний час і рано вранці. Puja Chhath є індійський фестиваль сонця god worship Surya. Надає тисячі людей. У пошуках цікавих об'єктів, щоб стріляти, прогулявся по річці. Поки він бачив чоловіка, що відштовхує піну від берега, щоб жінки могли завершити обряд перед західним. Це була справжня боротьба: людина проти піни. Піна схожа на мило або сніг, але це насправді каналізація, яка випускається на річці Ямуна. Коли сонце викинула з-за туману, щоб сховатися до ранку, я мав лише хвилину, щоб взяти хороший постріл.

Заморожена ніагара пада. Онтаріо, 8 січня

Фотографія: Арон Харріс / Рев'єти

«Мої завдання було знято частково заморожені ніагари. У цей день я захоплююсь, дивую, чому я живу в цьому місці взимку. Я довго не залишив будинок. Фотографування при таких низьких температурах непросто. Не дивлячись на те, що я вдягнувся за погоду, мороз зануре мене до кістки. Я взяв два фотокамери і два об'єктиви з мене, знаючи, що я не зміг змінити все на місці. Я ніколи не бачив погодні фото евокі такої реакції. Я думаю, що це випробування, як нездатні люди відчувають, що страшна зима.

Червона олень в парку Річмонд. Лондон, 3 жовтень

Фотографія: Toby Melville / Reuters

Парк Алгорита Річмонда всього 9,56 кв. км, 650 р. Під час падіння забігу я витратив 9 годин на ноги з об'єктивом 500мм і коротким фокусом оптики, що зачіскає оленя. Я намагався знайти виразні зображення тварини на гарному фоні. Я почав відстежити за годину до цього пострілу, сподіваючись, що він буде потрапити в боротьбу з іншим оленим або хацьким жінкам. Фольг очищений, сонце кинув низько на горизонт, і я побачила папороть заплутану в роги дерші. Я думаю, що гілки додають трохи гумору до фотографій, вона виглядає як в шапці. Він також з'являється, щоб лизати губи. й

528662.

Нідерландські вершники Brian Schouten і Scott Deroux боротьба після падіння з мотоциклів на Moto3. Німеччина, 13 липня

Фотографія: Томас Пітер / Реутерс

Було 26-й ляпас гонки Мото3. Я стояв за бар'єром шини і чекав групу вершників, щоб показати. Я вирішив, що після цього ляпасу я перейде на інше місце, щоб фільм переходить на лінію завершення. Коли спортсмени підійшли, два личинки, і вони знизили пару метрів один від одного. У найгіршому випадку збиток принесе гонку до халату і решту вершників вниз. Брайан Шутен думав, що він знав, хто був полум'ям. Він стрибав на ноги і зіткнувся на своєму співвітчизнику Скотта Дера, який відповідав у роді. Поведінці повинні бути відокремлені лікарями. й

Людина, що використовується в молоці. Фергусон, 20 серпня

Фотографія: Adrees Latif/Reuters

«Натюрморт ніч» Я бачив в натовпі чоловіка, який виглядав як агітатор. Він був одним з місцевостей незадоволений поліцією. У поліцейських поліцейських знаходились люди. З того, як він не зупинився кричущим, поліція розбризла щось подразнене в обличчі, ймовірно, перцевий спрей. Друзі перетягували його з сцени і зловживали з молоком, щоб зняти біль. Я почав знімати фотографії і помітив яскравий прожектор, я думаю, поліцейський. Я влаштував камеру так, щоб об'ємний рім з'явився навколо голови чоловіка, звертаючи увагу на краплі. й

Активісти об’єднують європейську інтеграцію України з водними струменями. Київ, 23 січня

Фотографія: Василь Федосенко/Ревери

«У Києві, протестувальники щодня сходження барикади з шин і брали участь у зіткненнях з поліцією. Зима вона була холодною, і поліція заливається водою на барикадах, щоб покрити їх льодом. Протести кидають пляшки з запальною сумішшю, поліція у відповідь стріляти гумові кулі. Він пішов на багато днів. Смішні коктейлі та українські прапори Щоб стріляти на вулицях, я носила кулястійкий жилет і шолом щодня. Я здивував бажання людей змінити своє життя. І шлях українці допомогли один одному, багато людей, серед яких старі люди, приносили теплий одяг і гарячу їжу барикадам.

У супермаркеті очікують снігові бурі. Атланта, 29 січня.

Фотографія: Tami Chappell/Реєстратори

«Алтана відома своєю м'якою зимою. Але останні зимові снігові бурі вражають місто, тому пробійні джеми, які щодня простягаються на години. Я був на іншій місії 100 миль від Атланти, але коли я чув про сніг, я поїхав назад. Я виріс в цих частинах і знаю, що добре заміських доріг, він врятував мене від довгого стоячого джемінгу. Повернувшись в місто на схід сонця, я фотографував все, що я міг. Моя сестра виявила, що її друг був захоплений в магазині Publix grocery, який залишився відкритим на ніч для укриття і годування людей. Я пішов там і половив надреальною сценою: деякі люди були спати прямо на поверсі. В цілому, я витратив близько 30 годин в машині до отримання додому. й

3250Р. 3700Р.

Виконавець Національного перуанського оркестру під час виконання. Ліма, 13 трав.

Фотографія: Енріке Castro-Mendivil / Reuters

Я був на концерті на Національному театрі Ліми та чекав десятир Юань Дієго Флори, щоб виступати з дитячим хором Національного перуанського оркестру. Починали блювоти. Діти виконували перед дуже поважною аудиторією, і, можливо, дівчина була перевищена. Однак юні виконавці дуже професійно подаються і продовжували виконання, і дівчина залишила стадію. й

Союз. Байконур, 26 вересня

Фотографія: Шаміль Жуматов/Рев'єри

Як я закривав ракету Союз проти апельсинового полум'я? Особливо з огляду на те, що безпека під час запуску я повинен бути принаймні кілометр від ракети. Я вирішив поставити камеру на пусковий майданчик. Тоді прийшов другий питання: як керувати камерою від відстані. Союз час запуску на орбіту обчислюється протягом декількох секунд, тому я поставив таймер. Коли Союз почався, пісок і каміння летять до камери. На щастя, я тільки втрату був зламаний фільтр. й

Зйомка злочинів Сомалі. Могадишу, 3 серпня

Фотографія: Feisal Omar/Reuters

Я зняв виконання трьох Сомалі, які звинуватили про приналежність до Ісламської групи. Я забрав картину, поки чоловіки ще живі. Після того, як вони розстріляли, я побачила свою кровоплину. Вони загиблились протягом декількох секунд, але ми не змогли фотографувати їх тіла. Це був шок, щоб побачити людей, які хочуть загиближувати і не можуть робити все про це, тому що вони прив'язані до стовпів. Ця історія вражала мене, я панік. Зрозуміло бачити кров і перерву цих людей, почути їх висихання. й

172273

На турецько-сірському кордоні закинута казка курдських біженців. Диван, 27 вересня

Фотографія: Мурад Сезер/Ревери

На території турецько-сірійського кордону, як правило, непристойна beehive з крісельними немовлятами і сім'ями, які намагаються вижити на порошковому грунті. На мій сюрприз немає натовпу біженців, що день. Вражаю, я дивився навколо і побачила дитячу капелюшку. Як це можливо для когось, щоб залишити щось важливе? Де були її власники в такому поспіху? Чи не існує номер для колиски в автобусі або вантажівці? Я фотографував люльку, яка виглядала дуже сумним і самотнім. Це те, що безперечно виглядає мені. Якщо власники залишалися надії, можливо, вони не відмовилися від люка. Я взяв чотири постріли за допомогою ширококутної лінзи 24 мм. У цей час я відчув відчайдушність, що біженці повинні відчуватися. Ситуація зроблялася гірше за суворістю пустелі, де скрабне сонце може дати шлях у другому до важкого дощу. й

Палестинська діти з гарматами святкують трюцу Gaza Strip, 26 серпня

Фотографія: Сугайб Продажм/Реутери

«Я фотографував урочистості Палестиніанів, які зустрілися з Ізраїлем. Відвідування слоганів, людей, які прогулялися вулицями, стержнями і мотоциклами. Припинення вогнепальної багаті перемогою. Я побачила особливу сцену, де сини засміхалися, і не боятися на обличчі. Взявши картину непросто: автомобіль пройшов швидко і не було достатньо світла. Ми також обмежили рухи через скидання і людський трафік на вулицях. й

Невідкрите кільце на відкритті Олімпійських ігор. Сочі, 7 лютого

Фотографія: Девід Сірий/Рев'єри

«Ця картина є великим доказом, що ви завжди повинні очікувати несподіваного. Два дні перед відкриттям церемонії Олімпійських ігор я бачив, що Олімпійські кільця повинні з'явитися з невеликих квіткових кульок, а потім вибухнути яскравими іскрами. Таке сильне освітлення вимагає фотографів швидко регулювати камеру. Я тільки знизив чутливість і підвищив швидкість затвору, коли я помітив, що верхнє право кільце не відкрився. Я взяв кілька картин, чекаю на стік. Але ні. Неповторне кільце вішалка перед Олімпійським символом зникне. Чи можу я скоригувати камеру правильно взяти несподіваний постріл? Відповідь тут. Невідкрите кільце стало одним з основних образів Олімпійських ігор Сочі.