720
Neil Stevenson приєднатися до augmented реальність стартап Magic Leap
Один з класиків наукової фантастики в жанрі «кіберпанк» Neil Stevenson був найманий Magic Leap як головний Футурист.
Нейл Стівенсон є автором культових творів «Аваланче» (Сніго Кріш, 1992) та «Cryptonomicon» (Cryptonomicon, 1999), лауреат премії «Гуго». Згідно з критиками, заслуга Стівенсона лежить в вичерпному описі в романі «Аваланче» нового роду комерційної матриці у вигляді метафору як приплив технологічного прогресу.
Magic Leap є одним з найбільш загадкових стартапів у сфері доповненої реальності. 2 місяці тому компанія отримала $ 542 млн в інвестиційному капіталі фінансування в раунді B, значна частина якого прийшла з Google.
Маленький відомий про те, що Magic Leap працює. Щоб покласти його коротко, це щось, як Google Glass на стероїди — спосіб, щоб неприйнятно перекласти комп'ютер-генеровані зображення на реальний світ "матриця". Це точно те, що Neil Stevenson описав 25 років тому. На жаль, технологія не розвивається так швидко, як це здається.
Технологія Magic Leap поєднує шолом з оптичними проекторами, набором лінз і камер. Вони працюють так, щоб ви отримали доповнену реальність, що ви дійсно хочете вірити в. Попри те, що презентація технології переконувала інвесторів для інвестування більше половини мільярдів доларів у стартап.
«Я бачив щось на цьому оптичному столі, який я ніколи не бачив, перш ніж — щось, що тільки Magic Leap, поки я знаю, може зробити», – каже він. Тексти пісень, а це означає: Але що мені більше не є те, що Magic Leap зробив, але що він починає робити. Мапа Leap змонтував набір технологій — деякі перевірені та робочі, інші неймовірно просунуті — створити синтетичне поле світла, що відображає сітківку таким же чином, що світло відбивається від реальних об’єктів у світі.
"Magic Leap поєднує фізику, біологію, код та дизайн для створення системи, яка повинна відкрити двері для творчих людей", - сказав Стівенсон. Будь-який, хто читає, годинники, дослідження або грає відеоігри будуть здатні використовувати свою роботу. Я ніколи не бачив або чую компанію, яка принесла науковців, інженерів і митців разом з тим Magic Leap, і я збуджу, щоб бути частиною цього.
Джерело: geektimes.ru/post/243061/