10 секретів успіху найбагатшого кота

р.

Все почалося з картинки, що брата власника кота поділився в соцмережах. Після того, як хлопець прийшов до своєї сестри, який працював офіціанткою в Арізоні. І помітив її вихованця. Сердитий вираз обличчя кота (або замість того, що кішка, тому що соус Тартара є дівчиною) так званий йому, що людина розмістила фото тварини на своїй сторінці. Зараз кота налічує понад 300 000 шанувальників на офіційній сторінці Facebook. Соціальні мережі зробили Tartar Sauce реальною зіркою. І не дивно – добре, хто не схожий на кішки?

Grumpy Cat тепер реальна знаменитість. Запрошується на Голлівудські вечірки, виставки та телешоу. У цьому році Tartar Sauce (тобто як його ім'я перекладається) був особливий гість премії Академії та премії MTV Movie Awards. Що таке секрет приголомшливого успіху кота, який вночі став інтернет-відчуттям? Його власник Tabata Bandesen розповів в інтерв'ю з The Express.
Ще одним потужним джерелом просування майбутнього інтернет-зірки був YouTube. Опубліковано два роки тому, відео було дивитися на 15 млн 700 тис. осіб! Не навіть Джастін Бібер мріяв про таку популярність.

«Я змогла залишити свою роботу як офіціантка тільки через кілька днів після того, як зображення мого кота з'явилася на соцмережах», - згадує Тата. Грумпі Кіт народився з неправильним прикусом – і це було таке відхилення, що забезпечувало образність його обличчя. Таким чином, дефект природи перетворився на світову популярність для кота.

фотографії Sullen Cat були настільки популярними з Інтернет-користувачами, які він миттєво став героям популярних мелодій. Меми довели ще один кроковий камінь до успіху та фінансового благополуччя кота. Деякі котирування, наприклад, тепер прикрашають футболки, випуск яких, разом з її бізнес-партнерами, було створено господиня-підприємця тварини. Найпопулярніші фрази приписуються до гломерії кота:
- Я спробував очищати один раз. Він був страшний.
- Я люблю довгі прогулянки. Особливо, коли мова йде про людей, які мене дратують.
до Це трава ... Я хочу, щоб захопити вас під ним.
Є два види людей... І я не люблю.
- Я був веселий один раз. Він був страшний.
- Я даю тебе!

Рік тому кішка опублікувала свою першу книгу. Книга Grumpy стала доповіддю «реальна дратівливість». У ній, наприклад, хвостова зірка нагадує нам, що «один поцілунок містить більше схожих на сто туалетних місць. й

Grumpy Cat забезпечило прибутковий контракт з виробником кормів для котів і тепер рекламує бренд «Friskies». На пляшках кавового напою «Грампучіно», випуск якого був створений його коханцем.

З кожним роком на Різдво Єва, жива кішка і собаки з'являються в вікнах магазину Macy на площі Об'єднання в Сан-Франциско - так рітейлер намагається знайти власників для бездомних тварин і підняти кошти для Товариства для запобігання жорстокості до тварин. Цього року відбулася урочиста церемонія відкриття за участю Sullen Cat.

Перший Голлівудський дебют Grumpy Cat відбудеться дуже скоро: у вересні цього року кицька отримала роль у фільмі «Найбільш Різдво Sullen Cat». Фільм розповідає про кота з магазину домашніх тварин, що ніхто не приділяє уваги до 12-річної дівчини, яка любить її любов. Між кішкам і підліткам є дружба, яка може розтопити серце вічно рум'яна тварина.

М'які іграшки у вигляді похмурої коти продаються як гарячі торти. Діти збуджуються про них!

Гломи кішка прикрашена зірками: його гранатометом був приваблений Jennifer Lopez і Jim Carrey.