1080
10 Днів жіночої дієти через чоловічі очі
День другий
Я думаю, Katya починає йти божевільний. Приїжджайте, дайте йому худнути, але чому подобаються всім іншим? Для вечері вся сім'я ate щось нагадує несолодовий рис. Мати-в-право підтримала Катя.
День 3
Він не ходив до роботи, він пішов. Я чекав на обід, як манна з неба. Колеги дивилися з життю. Хтось жартував, «Не ваша дружина годувати тебе?» Захоплення жартів. Увечері батько-в-право намагався вимагати нормальної вечері від жінок. Надав пластину моркви рагу. Яка дитина піднялася! Зробіть задоволення свого батька!
День чотири.
кішка попросила бути вільним. Я підозрю, що не кішки. Поганий чоловік, як повноцінний учасник сімейства, також їдає дієтичні продукти. На вулиці не соїться м'ясо.
Про нас
День 5.
Моя мама-в-одному людина. Я зумів смутити сумку цукерки в будиночку минулого позолочаю Катю. Ми повинні пам'ятати, що вона любить їх, і якось купити її. Боже! Мені? Мати? Цукерки? Ось ми йдемо!
Шостий день
Це його. Він намагався пояснити коханій дружині, що чоловік повинен добре харчуватися, інакше він не матиме сили, щоб зробити все. Він не допоміг. The jackass є повний ...
460980 р.
День сім.
Яй, П'ятниця! Після роботи смажена картопля з ковбасами, а не варених овочів! Вони швидко повернулися з небесної землі: «Привіт, ви прийдете додому рано, тому що сьогодні пральна машина буде доставлена в.» . . ?
Увечері мій мама чекав мене на в'їзді до санвузла і безшумно кладуть сендвіч з крилом в руці. Я майже сплетіла і збиваю, "Дякую вам, мама". Ось героїчна жінка. Де вона ховається?
День вісім
Тексти пісень, а це означає: Це все пішли. На балконі з'явилася кішка. На ніч почула його роялення, відірвав жир своїми зубами. Я боявся підійти його, щоб відійти. Він кладав змія і занурився.
День дев'ятий.
Подруга Катерини прийшла до відвідування. З тортом. І вона була дійсно перплексована про сквошу, пропонованих їй млинці. Вона розповіла Катя про шкоду тіла парникових кабачків. Я, виходить, оцінивши цей солодкий, чудовий богип і скандальна Людмила. Але він був щасливим рано. Вона зробила страшну помилку. Саід Катя, "Привіт, ви втратите вагу..." « » » » » » » » » » » » » »
Р
День десять.
Я думаю, що буря варить. Katya отримав ті дамські джинси з шафи. І... джинси збиті на її легко! Дивний. Я змогла, що не один сантиметр мого улюбленого не втратив ваги (тобто парадокс - всі втратили вагу, і Катя не втратила). А потім я був просвітлений - довго живе швейна машина і мати-на-правила руки!
... І я захопив «референції» джинси. Тільки пилка кота, де. Але він не зрадить мене.
Шановні жінки!
Від "повільних качей" до лебедів
На межі життя і смерті! Люди, які вдалося вижити в нелюдських умовах