Ексторіоніст в Єкатерінбурзькому драйверах

до Погрозний лист щільно загортався і загортався в поліетиленовий пакет. Дуже неприємний вигляд. Не можна думати про любовний лист, говорить Олена, один з одержувачів листа. Під склом кладуть повідомлення. З огляду на хорошу майстерність «пакування», людина буде в магазині з подарунками і стрічками – працювати за благо суспільства і майбутнього свята, але ні – роль співучасно слабкого і середнього холігана ближче до нього. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Тим не менш, я хотів би відзначити, що я живу в звичайному старій панелі будинку і мій автомобіль не коштує казкових грошей, як більшість моїх сусідів. Кожен з нас має власні історії життя, і, на відміну від деяких, ми працюємо і сплачуємо кредити для нашого транспорту, так само, як це dastardly, ми вирішуємо наші проблеми і не тільки власні, але і ті інші, але добре буде, не під тиском загроз і без реклами. Особливо знезаду, що такі викривлення і загрози приходять від чоловіків проти жінок-моториків. Борішність і непристойність є абгорентом.

Олена сподівається, що цей випадок приверне увагу до міліції.
- Я хотів би правоохоронці вжити заходів і працювати з усіма версіями. Є багато з них. Причиною для цих похил може бути не тільки ослаблений хлопчик з важкою історією, але і темою «платної парковки». У нашому районі не так багато хто з них - тільки два, а їх цінний тег (упорядкований цінним цінам міста) дуже гідний, незважаючи на те, що керівництво і ставлення залишає бажати кращого. У зв'язку з цим, будь ласка, зв'яжіться з нами А письменник, якщо так весело, давайте йому можливість і кладемо свої ноти під серветки нашої бізнес-еліти, а не звичайні твердоробці, що мешкають в старому панелях і не витрачаючи «похил на нечутливість», – каже вона.

р.

E1. RU надіслав лист для обстеження на психіатр, текст тепер навчається. Поліція не планує надати особливу увагу справі.
- Виконавці або отримані листи повинні подати скаргу з міліцією, щоб розслідування та роз’яснення всіх обставин початку інциденту, прес-служба МВС для Свердловської області.