872
Лампи
Я вирішив поставити свої 2 центи в ресурсі. Історія з фотографіями трохи нижча, і для заклинання, пробачте мене, і мій вчитель не дуже відлякувся, вона зробила все, що вона могла. Після того, як час був нічний світ, який постійно зіпсував настрій. А той факт, що під час ремонту, з естетичних причин обрано вуличну лампу з датчиком руху. Чому в той час я думав, що це буде досить зручно, і дизайн був ідеальним. Тим не менш, під час роботи виявилося, що цей пристрій спалює нервові клітини досить регулярно. Не ввімкнено в часі, це не вимкнено. Рука не піднімалася на заміну дамської лампи, вона виглядала дуже добре там, тому було прийнято рішення принести нічний ліхтар до розуму. Друга проблема – тривалий перебіг. В безпосередній близькості було дуже мало місця для зарядки планшета, а також розширення шнурів і вигляду псують і заважають.
р.
Я отримував стіну. Я отримував стіну.
Р
Це блок датчика руху. Інгредієнти в маркері )
І ось гном, як його називають люди. Для цієї діяльності було спеціально придбано. Добре, це буде корисно для майбутніх ремесел. Модель є найбільш бюджетним, всього за 20 євро. В першу чергу я думав, що взяти більш дорогі Дремель, але в магазині я шукав ціни витратних матеріалів і різко змінив мій розум. Чому оплатити 4 рази більше за просто промокодований бренд, коли один набір насадок коштує стільки ж 20 євро? В той час як немає претензій до машини, час покаже надійність інструменту. Якщо він швидко гине, я думаю, що я купив додатковий набір витратних матеріалів.
Адаптер живлення USB був знайдений в квартирі і...
р.
безшовні пилки.
р.
Гот паяльниці.
Ізольований.
Потім я почав різати дни. Фото процесу не було. Я дійсно в це. Це, безумовно, найбільша частина роботи, оскільки дно досить товстий 3мм. Перший млинець, як вони кажуть в люмпі, я занурився досить погано. Неприємність багаторазово зламала і я руйнувала кришку. Так мені довелося тягнути наждачний папір, а потім відшліфувати його. На щастя, є ручний електричний полімер. Не поганий вперше.
Р
Я кладу пластмасу в. Звичайно це не з заводу. Але в цілому я задоволений результатом.
Перевірка.
-img22---
-img23---
Тепер прийшов час для кнопки. Я викопав мертвий шаль від синтезера на роботі з правою кнопкою.
-img24---
-img25---
Я пропалений.
-img26---
-img27---
При оформленні зовнішньої частини не вписався, тому невелике захоплення в робочому сміття знайшли схожий розмір і колір, тут він скидається з системи.
-img28---
-img29---
Це упакована. Тепер ми вимірюємо. Видалення декількох додаткових ніжок.
-img30---
-img31---
Заміряти сім разів, вирізати один! Скільки потрібно зробити роботу простіше. Вирізати і ставити в хвилину.
-img32---
-img33----
Далі. Збір проводки. Я продаю кнопку замість датчика.
-img34----
-img35---
Сходження на траву :D. Я зроблю тіло з датчика, викладіть кнопку всередині.
-img36---
-img37----
Це результат.
-img38---
-img39----
І нарешті, це на стіні.
-img40---
-img41---
А також групова фото з основною ковткою електроенергії.
-img42---
-img43---