Альмера-тунінг

Сам герой, у всій своїй славі з першим автомобілем, про долю якого не відомо для певного.

У Блакитному Пташі Як ви можете побачити, вона також була загартоване життям. Не зрозуміло, що вона була в цій формі до своєї дружини або вона зробила її так.

Р

Кулькова ручка, ніж, Styrofoam, фотографії "стаціонарного" і образу, відчужливої фантазії - все, що вам потрібно для сміливого відтінку!

р.

На щастя для Пташиного птаха, це не заходить за верстку.

Але я думав про технічний компонент. Було прийнято рішення про збір повітря.

р.

Болгарський...

Скловолокно та епоксидні ...

Р

Фарба спрей каністра ...

... і насолоджуватися результатами!

Потім руки Женя торкнулися оптики птахів.
Він був:

В процесі...

Про нас

Тексти пісень, а це означає: Тоді щось незрозуміло! Женья вирішує розібрати і помити двигун! Ви!

Головна, людина! Про нас

А барабан, який живе з дружиною і маленькою дочкою. Головне чистого серця птахів.

Ми підбираємо дриблер в домашніх умовах, на килимі ... Я дуже шкода за сім'ю! Як дружина переносить це ще таємницю.

Час збільшення потужності. Турбо

56073634

Правда, результат з шлангом з пилососа не схожий на те, що він бачив в картинках в Необхідній швидкості, але це не головне. Головне, що тепер птах дійсно стане джпаком і куля буде перенабирати суперників на трасі.

Птахи відпочивають після важких і міцних рейсів.

Звісно остання картина Птахи. Soon Zhenya продано її... Хто і чому вам потрібно купити його таємницю.

Тоді на початку посту був довгий і страшний сюжет Альмери. Він визначає основну сутність його дій і катування нещастяного автомобіля.

Але не було головне – підсумковий результат! Апотеоз його важкої роботи/персиків.

І тут ми маємо BMW! Пофарбовані за останніми тенденціями моди в чорному кольорі матовий. Це також зрозуміло, що камери замків не можуть розпізнати це.

Звісно, кількість забарвлюється для того ж призначення, щоб уникнути отримання «листів щастя». Неймовірно, що Євген може безтурботно пофарбувати дитину. Я впевнений, що це зроблено з метою.

Габаритний зображення

Це результат. Або це діагноз?