Про непотрібність програм для зберігання акумуляторів для Android

Я пішов довгий шлях до tame Android, починаючи з славних продуктів Siemens, через Nokia на Simbiana, iPhone і навіть Windows Phone.
I сподобалося Siemens і Simbian. Після читання поінформованих відгуків про iPhone, я використовував його дуже уважно, що дозволило мені повернути цю безшумну цеглу протягом 14 днів і прийняти телефон Windows замість.
Але Windows Phone я теж не зловив і був переданий родичу в пару місяців.
І Android 4.4.2 приїхали разом.

Я свідомо не ім'я конкретних моделей телефонів, щоб уникнути порівняння Android на Android, Symbian до Simbian, iPhone до Brick і т.д.
Ми будемо говорити тільки про додатки на Андроїд OS, а саме про «блеттерські рятує». Тисячі з них.

Без загибель, я кинувся через форуми і групи виробника мого смартфона і його ОС, отримав рекомендацію у вигляді батареї Doctor (Battery Saver), я радий, що ця програма в GoolePlay знаходиться в першому місці для завантаження, крім вільного і встановленого для себе.

Я поставив його і забув її. Як кажуть, життя стає краще, життя стала більш веселим з тим, що лікар батареї піклується про мій акумулятор.

Робота лікаря була ненав'язливою і візуальною. Коли я вимкнув Wi-Fi та/або передачу даних, це буде вимкнено програми, які використовують Інтернет після завершення виклику, якщо новий виклик не почав, додаток телефону буде закрито і т.д.
У той же час, температура процесора, робота інших фонових додатків, стан оперативної пам'яті.

Лікар батареї контролював його, показує не тільки решту часу нормальної зарядки, але і додаючи «завантаження».

р.

Звичайно, програма була оновлено періодично, і це те, що в кінцевому підсумку призвело до видалення і розслідування програми.

р.

Один день лікар оновлено і дав мені цікавий і смішний повідомлення, який сказав, що всі раптові батареї лікар споживає більше енергії.

Ось де я почав копати в механізми цих програм.

Після читання опису пари десятків аналогів доктора, я умовно розділяю їх на дві категорії:
Інформанти – програми, які повідомляють про споживання акумуляторів
Оптимізатори люблять «Доктор» безперешкодно вбиває непотрібні програми для економії енергії.

Р

Знайдено аналог лікаря, який називається "DU Battery Save & віджет"
І сподобалося це... за 15 хвилин.

DU також вбиває програми, які зараз непотрібні. Після того, як загинув їх знову. Так само.

Спочатку я відхиляв його на недоліки ДУ, повернув лікар, перевірив його і дізнався, що він зробив точно так само!

-img14---

Я поясню, що це сталося: Програма, яка була непотрібною в даний момент, була закрита, і після того, як він автоматично відкрився знову. Лікар знову закривав і т.д.
Більше енергії витрачається на відкриття та закриття програми, ніж підтримувати її на фоні, тому замість оптимізації його, отримано збільшення споживання.

-img15---

Аналіз ситуації призвело мене до одного висновку: Переваги таких програм практично невибагливі.
Видаляючи ДУ і залишивши телефон без економії енергії, я отримав більше часу між зарядами.
Про 5-6 годин збільшено робочий час без оптимізаторів акумулятора

-img16----

-img17---