Як жінка чоловік

Я помочився. Я намагаюся ретельно сперечатися:
- Клара Петровна, ви орендували ці місця протягом трьох місяців, і все було дрібно. Огляди показали високу рекламну продуктивність ...
- Захопити всі ваші опитування! Фрейд!
до Але ви замовляєте опитування себе від незалежного агентства. Як ми можемо впливати на результати, якщо ми не знаємо, хто зробив опитування?
до Ох, чому ти мене завадить? Я сказав, що я знімаю!
- Ну, в цьому випадку, видається офіційна відмова від оренди.

Після п'яти хвилин пошта відхилена. І через шість годин, після кількох десятків дзвінків, електронних листів і зустрічей, я героїчно продаю місця іншим покупцям.
Два дні проходження. Ще один дзвінок від клієнта:
- Світло, на якому основі ви знімаєте нас?
- Привіт, Клара Петровна. На підставі вашої письмової відмови в оренді рекламного простору.
до Але ми маємо справу з вами!
до Це право, і ви зламали цей договір. Два дні тому, якщо ви пам'ятаєте, ви сказали мені, що вам було відмовлено в оренді, а потім відправили мені лист з підписом і печаткою. У листі міститься офіційна відмова від оренди.
до Що таке?
- Ніщо. Ваша оренда припиняється. Сума, сплачена за оренду, не повертається за договором.
- Ух, ух! Чекаю! Приходьте! Я мав ММС, ви знаєте, як жінка!
Ось де я не маю нічого сказати.

р.

Шановні жінки, я розумію, що іноді ми відчуваємо себе погано. Я по-справжньому шкода. Я не можу співати з працівником. Якщо ви відчуваєте себе так погано в ці неординарні дні, які ви повністю втратите адекватність, то поїдьте хворий залишок, залиште місто, обв'язуйте себе з поясами до ліжка, я не знаю. Зрозуміти себе, коротко, від суспільства.