3781
Маша поролл
Аліна говорить про своє майбутнє: Коли я став дорослим, хочу стати акторкою. Якщо ви можете, звичайно,
У 2010 році Аліна озвучила персонажа Агнеса в російський дуб мультфільму «Знімний мені».
У 2012 році вийшов анімаційний серіал «Маша і Ведмідь». Машини казки, де Аліна також голосує Маша.
Аліна Кукушкіна стала мультфільмом Маша на 6 років. Щоб голосувати роль Маша, співробітники студії Animaccord під назвою всіх колег і знайомих, які мали дітей і запрошували їх на аудит. У будинку московського рекламодавця Ірина Кукушкіна.
«Ми не звертаємо увагу на це, – каже Ірина. Не знаю, що проект буде настільки великим. Цікаво. Алінка попросила сказати кілька слів в мікрофон в її нормальному голосі. Коли ми вирішили, що Аліна була обрана для голосу Маша.
Аліна запрошується як провідний або «хоровий Маша» на змаганнях або концертах. Кожен два місяці вона приходить до студії, щоб голосувати наступний ряд мультфільму «Маша і Ведмідь».
Для своєї роботи школярка навіть отримує плату, як регулярний оглядач.
Дівчинка в школі, всі категорії відмінні. Популярні предмети Аліни - IZO і праця.