Лист до катування

р.

"Хелло ***!" Я бачу, що я не міг бачити вас сьогодні. Пам'ятайте, 8 років тому я був жир і ви зробили задоволення від мене за це? Ні? Я не пам'ятаю їсти майже нічого протягом трьох років, менше одного яблука в день. Так я вирішив пропустити вечерю на ніч. Пам'ятайте, коли ви зробили задоволення від мого монобру? Пам'ятайте, як ви загубили волосаті ноги? Пам'ятайте три роки поспіль, коли ви і ваші друзі назвав мене "чоловічим монстром"? Можливо, ви не знайдете мене привабливим для мене, як людина. Я пишу вам цей лист, щоб ви не забули. Поки ви думаєте про мене, уважаєте, що ця дівчина «погана» ви. Луїс.

, Україна

-img3---

Вона розмістила лист і фото себе у віці 14 років на своїй сторінці Facebook. Він відправив лист апології (які ми також даємо).

"Хелло... Для цього, я просто хотів зустріти вас і бути друзями, не дата, що ви шукаєте так добре. З іншого боку, я обов'язково заслужила те, що ви зробили мені, і я, безумовно, не знаю, що ви для чого. Я не можу змінити, що я був 8 років тому і я, безумовно, не можу зробити вас, перш ніж нічого не відбулося. Але я сподіваюся, що я вірю, якщо я кажу, що я інший людина. Я можу лише заспокоїти і побажати вас кращим. Ми не можемо знову зустрітися, але я дійсно хочу, щоб ви заслуговуєте успіху.

-img4---