Як Samim дивізувати будинок (фотозвіт)

Почати. Тунелі кладуть прохідний щит. З Я не можу показати вам ротор, це з іншого боку щита, і я покажу вам, що щит робиться. Зустрічайте джек.

Відпочивали на вже побудованому тунелі і перемістіть весь комплекс вперед. Тони гідравліки привели до наступної станції.

Ротор також обертається гідравлікою. Кількість шлангів небаритна.

Тіло джеків, після джеків завчасно щиток на 120 сантиметрів, за допомогою блокуючого шару надходить курс.

За допомогою бетоноблока є механічна рука, яка встановлює бетонні блоки в певному порядку. Блоки проводяться разом з кронштейнами.

І підземелля теплих, будівельників метро я знайшов на обід. На робочому місці також є обід. Мікрохвильові печі та мультикокер. Але це все. не витрачати час на підйом і весь час на контроль буріння. Безпека настає в першу чергу.

Пульт дистанційного керування харчовим комплексом. Всі значення та державні показники щитів, джеків та інших систем контролюються з цього тісного приміщення.

р.

Ми рухаємось на хвіст комплексу.

Тут працівники фіксують щось на тролейбусі, вони сказали, що якщо хоча б один мусоктний горіх нерозривається вчасно, то може статися катастрофа. Все повинно бути під контролем.

Контроль не тільки візуально, але й у звітах журналу.

Перегляд тунельного комплексу.

Зараз вся робота над укладанням нових ліній метро виробляється московським заступником мера Хустліна.
«Синце 2011, під керівництвом Марат Хуснюлліна, було побудовано 12 км метро, при цьому вартість будівництва знизилася на 25%, в тому числі через перехід до європейських стандартів дизайну і відмову від проектів глибинних станцій на користь будівництва малогабаритних станцій». Час будівництва метро знизився в середньому на 30%. й

На правому - конвеєрний ремінь, через який порода доставляється на поверхню.

Механізм на праву дозволяє відтягнути транспортний ремінь.

Голова будівництва дає коментарі про будівництво метро в Москві. Для більш ніж 30 років метро стоячи і не збирайтеся зупинитись.

Готовий тунель.

До речі, за останні 4 роки 17 станцій було відкрито лише 35 років. Ви можете схвалити або похвалити поточними органами Москви, але справа переїхала з мертвої точки.

Я не чекав бачити дівчат в метро. І так красиві!

Пам'ятайте, що штамповані на Ухіно? Так з відкриттям двох станцій за ним навантаження на станцію впало на 17%.

І ми приїжджаємо до станції Хорошевська. У нас є камера конвенції. Не члени КПСУ, але поїзди, звичайно.

До пляжу зараз... На фото можна побачити так звану стіну в землі. По-перше, Бурятгрант, потім заливають бетоном, посилені балками в дисперсії і все, можна видалити грунт безпечно і без наслідків для навколишніх будівель.

р.

Незабаром буде прокладена подушка з гравію і рейок.

І в цілому камери конгресу дуже цікаві, це величезні площі під землею.

Ми зараз переїхали під фойє майбутньої станції. У номері ескалатора в номері.

р.

Я помітив, що будівельний менеджер завжди перевіряє лінію, контролює!

- Іванич! Про нас Я вже викопав ядру!

Станція складає лише 30%. Швидкість роботи залежить від багатьох факторів, навіть таких як плавна робота лінії метро 15 метрів від будівельного майданчика.

Оператор-постановник - знімання пісочних відтінків.

Перегляд готової секції станції. Перерва завершився і кинулися до легкої московської заморозки. Я хотів би побудувати другий кільце, я можу дістатися до Хорошевської за 20 хвилин, замість 50.

-img30---

Які ваші очікування для другого кільця?

-img31---