Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Роздуми про покупку використовується Hyundai

Ми залишили, коли курс обміну був 47, але наступний день він став 52 рублів за долар. До поїздки, як правило, сусід переглядав Інтернет в пошуку підходящого варіанту і до його сюрпризу знайшли кілька московських автосалонів, які продаються іноземними автомобілями за дуже привабливими цінами. І ціни настільки привабливі, що він був готовий піти навіть сьогодні: знайшов навіть своєрідний дилер KIA-Hyundai, пропонуючи нові автомобілі від 390,000 рублів, або близько $ 8,300. Сусід практично не зминув дах. Я кажу, чекаю, давайте подивитись онлайн для відгуків про цей передбачуваний дилер. Знаходимо, читайте: «диворце» і «кідалово», і вони породжують переважно відвідувачів за схемами, про які вони вже писали більше одного разу.

Інші «солодкі пропозиції» на відгуки, знайдених сусідом, також не чуйні. У нас є автомобілі в таких конфігураціях вартість 12,500 доларів, з урахуванням придатності, а там – 8,300. Я сказав, що дива не буває, краще не витрачати час на такі речі, але щоб мінімізувати витрати і не їхати далеко, дивитися на сусідні регіони – Брянськ, Смоленськ. Ми вирішили взяти машину з руки. Після консультації з правими людьми, я знав, що потрібно купувати тільки від власника, тому всі оголошення, в яких автомобілі були відхилені на «переїзді».
В результаті ми підібрали три варіанти з Брянська: 2011 Hyundai Solaris sedan, хетчбек того ж року і іншого Solaris в хетчбекі, але вже в 2012 році. Ми назвали продавців і встановили дату.
Прибуваючи в Брянську, за інтересами, ми вирішили кидати через автомобільний ринок. Знайдено два Ford Focus – як в 2007 році, але одне, середнє обладнання, вартість 385.000 рублів, так і другий, вже на “розміщеному” і явно насиченому – 315.000. Другий автомобіль був без "номерів, продавець не був поруч." Ми отримали один, хто проданий перший фокус. Що так дорого? Вони кажуть, що є краще і дешевше автомобіля. Він спокійно відповів, що він був готовий віддати 20 тис., що він був другим власником цього автомобіля, є PTS, і якщо ми хочемо дешево і незрозуміло, ми можемо подивитись продавець цього автомобіля, але потім не дивуватися. Ми посміхалися, купили SIM-карту для телефону і пішли називати продавців автомобілів, з якими ми приймали призначення.

Перший на списку був Solaris 2011 з двигуном 1.4, в хорошій конфігурації, з пробігом 107 тис. км. За нашими сусідами ціни на такі автомобілі стартували від $ 10,500. На зустріч прийшов молодий хлопець, автомобіль був прикрашений ним, подорожував за 1 рік і 2 місяці. Все в Оголошення було підтверджено, навіть дефекти. Ціна 390,000 рублів. Я негайно запитав: напишіть квитанцію, копію паспорта? Він сказав, що немає запитань. Я запитав про отримання для перевірки, але його власника.
Так як це був перший автомобіль, ми приймали наш час, хоча ми любили його. Вони сказали, що вони хотіли бачити інших і лівих.

Друга Solaris в хетчбекі була виграшна конфігурація, але також вартість 30.000 рублів дешевше. Продавець сказав прямо, що не буде ніяких пропозицій, які ми знайшли в машині. Я негайно запитав про отримання, людина відповів, що він нічого не напише, що його машину, він був тільки продавцем, що він повинен дати йому гроші, і всі питання повинні бути вирішені з братом. Усвідомляючи, що цей варіант ми, ймовірно, відхиляємось, я вирішив все ще перевірити тіло. Відкриття задніх лівих дверей, я бачив грубе обприскування - машина була пофарбована, але не турбувалася, щоб ущільнювати дверні прокладки належним чином. Я підіймав тулубний мат, я дивлюся на креазу під «супучою» - Я розумію, що автомобіль потрапив у спину, і добре вдарив, про що свідчить новий хвостик. Ми дякуємо вам і зліва.

, Україна

Подзвонити третій Solaris, який в 2012 році по телефону сказав, що він вже збирається побачити інші білоруські країни. Ми вирішили не змагатися і чекати результатів. Повернулися пізніше, а автомобіль був прийнятий.
Ми вирішили повернутися до того, що ми побачили спочатку. Він прийшов з другом, пояснив, "Ми боїмося, що ви не потрапили на голову і візьміть свій автомобіль." У свою чергу, ми допустили, що ми боїмося тими ж діями на їх складі, тому ми переведемо гроші тільки при отриманні «перекладів». Починався сказати, що «і є це легко», і я сказав, що де це просто, є зазвичай «амбуш», і так що вони не хвилюються – ми доставимо їх назад при необхідності.

Разом ми подали два авто в GAI. Немає депозиту. У відділі реєстрації я впав в преципію, не стільки від кількості людей, скільки від організації процесу.
Година була близько 16 годин. Я думав, що ми не встигли забронювати автомобіль сьогодні. Але хлопці сказали, що головне, щоб прийняти купон: якщо ви взяли квиток, ви пройдете сьогодні, тому що поліція трафіку працює до останнього купона, в якийсь момент вони просто перестануть випустити.
У нас була проблема з нашим новим власником. Не прийшло до нас, тільки його дядько, але ми мали свій паспорт. Ми подали документ, що підтверджує особу, але без наявності ідентичності. Дівчинка дивилася на нас жорстоко і відмовлялася: вони кажуть, не допускаються.
Я пішов в ганку, починав його сусід, запитуючи, що робити в цій ситуації. Він сказав мені, щоб покласти його на мій дядько, що ми робили.
Коли необхідно було передбачити автомобіль для перевірки, виявилося, що батарея сіткнеться в ключі: тобто автомобіль відкрив ключ персоналу, але сигналізація заблокувала запалювання. Ми пішли в наш магазин, щоб отримати акумулятор.
При поверненні ми надали інформацію про автомобіль: все чисто, це не входить в будь-яку точку. При запиті, чи дадуть сертифікат, вони відповіли у підтвердженні. Про час і половину, щоб зробити все.

3610Р. 4200Р.

Далі було розрахунок. Ми обмінялися доларами в Білорусі в день до поїздки. Продавець запросив йому приїхати до банку з ним поставити всю суму на картці і таким чином перевірити автентичність векселів. Я повинен сказати, що це було зроблено тільки в шостому випадку.
В результаті вартість автомобіля нам 380 000 рублів. Власник скинув «дощ» літні шини, автомобіль був наповнений повним баком бензину. Як нам здавалося б, ми були «вибрані» на транзиті «нубери»: в Росії є два види «перехідних» – з регіоном в жовтій площі і залізом з літерою «Т». Так ми розповіли, що перші, і ми повинні платити за праски, і вони витратили вдвічі більше. О, прийти на.

В цілому емоції від дизайну автомобіля тільки позитивні. Є багато людей, але все зрозуміло, немає негативності, безпека є обов'язковим. Консультанти працюють в залі, які при необхідності навіть на шматку паперової фарби алгоритм дій і вказують на те, куди піти. Оплата на місці, вниз - є недорогий кафе.
На власний ризик ми вирішили піти додому без страхування. Російська частина шляху швидко і вже на кордоні вирішила видати політику. Наша Батьківщина зустрілася з звичною індифункцією, якщо не ржавність.
Ми залишили близько 5:00 вранці. На кордоні знаходились столові «Бельгосстрах», які запрошують про страхування. У агента було все по місці, - сказав він ще 6 паспортів і доведеться чекати про годину. Він просить нас піти в інший офіс. Ми проходимо 250 метрів і побачили ще один високий - компанія TASK, поруч з ним стояла людина і натискається насінням. Ми попросили, якщо ми отримаємо страхування. Він відповів, що вони тільки запевняють Росії, вони говорять, перейшовши по вулиці. Це зло, щоб бути злий, як футбол. Я попросив чоловіка своє ім'я і позицію, у відповідь на яку він сказав: «Я не сидю тут на всіх», - виповнилося і зліва. У третьому місці ми також відмовилися, в кінці ми сплітаємо і пішли без страхування – будинок було всього в 40 кілометрах.
У нас є дрібні, давали ключі до сусіда, сказав він не піти в будь-який час, поки він мав страхування. Ми пішли на страхування в понеділок. Виявилося, що в Гомельі витрати політики близько 40 тис. білоруських рублів. Звісно, для такої суми на кордоні з нами просто не хочу мені.

Після чого було зв’язок з «Белтаможсервісом» – потрібно сплатити плату з переробки. І в цьому випадку наша держава зарекомендувала себе.
Ми приїхали до 18:15, він був написаний, що ми працюємо до 20:00. Ми раді, що це не занадто пізно, що ми зробимо все в день, але це не так. Вікна 10, але в них немає. З 9:00 по 13:00 до 13:00 ми знайшли одну дівчину, вона подарувала нам квитанцію про оплату та заявили, що документи будуть прийняті в майбутньому. Ми не отримали чіткої відповіді. В банку немає оплати.
При отриманні на оплату – 650.000 рублів безпосередньо до переробної плати і близько 240.000 рублів за послуги Беламожсервісу. Що ми отримали за ці гроші, читайте на сайті.
Наступного дня близько 8 ранку ми були в місці і третій. На 9 годину ми почали обслуговувати, наш поворот прийшов в годину (Я нагадую вам, що в Брянську ми змогли влаштувати автомобіль на годину і навпіл). Дівчина в вікно постійно консультувалася з жінкою з сусіда, в кінцевому підсумку сказав, що це займе ще один день для обробки документів. В результаті, для оплати праці, ми повинні піти в Беламожсервіс три рази! Питання: для чого 240 000?
В кінці вартість машини $ 8080 плюс близько 70 дизайн, близько 90 - брухт колекції і послуги Беламожсервісу. Але це 2011 автомобіль з ABS, ESP, нагріті сидіння, багатоколісний, повний електричний пакет і навіть нагрітий вітер, на сплавних колесах. З дефектів - з правої сторони задня бампера злегка подряпина, шматочок катапгари зламається, сам бампера злегка зміщується, передня бампера рівна - власник приймав, що він переходить в капелюшку. Але це не критично, оскільки автомобіль майже 4 роки. Я мав можливість знову подумати про те, що ми не знаємо і як ми не хочемо жити.

Я довго працював в Росії, маю власний ставлення до цієї країни, а також до Білорусі. Але більшість всіх, коли вони не торгують на Русі, вони кажуть, ведмеді все ще ховаються там. Що відбувається тут? Я зателефоную нашій країні заглушку в середині Європи. Тексти пісень, а це означає: Ніхто не хоче нічого! Побачення нічого! Ціни на відпочинок У черзі на реєстрацію в м. Гомель був новим КІА Ріо, 1.6 бензином, в хорошій конфігурації. Про нас Він не пішов, він отримав її. Для всього, $12,500. У нас є база в салоні вартість 15 тис.! Що можна говорити про? А потім дати 13,000 за новий Geely? Хто ми збираємося конкурувати за цими цінами?
Перед Брянськом знаходиться лінія так званої дороги. Є будинок, в нішому паркані, домашня кішка з написом «Домашній випічка». Ми вийшли, щоб побачити - білки, торти, мікрохвильова піч. Одягнена Жінка: будь ласка, купіть собі пекарні.
Подовження до наступного будинку - шинофурнітура. У Брянську, в той час як вони шукали, де купити SIM-карту, мийка для двох постів у дворі приватного будинку зловила око. У черзі - кілька не найдешевших автомобілів у дворі - Porsche Macan власник будинку. Він йде в черевики і фартух, все акуратне, обладнання хороше. Він прийшов, щоб сказати hello, сказав, що ми з Білорусі, запитав, як він дозволив відкрити раковину в приватному секторі. Він мав піти через пороги, поки вода була запущена, примусив чистий макіяж. Я не можу стояти, я сміхався. «Це? Я запитаю. Так, він каже, що я працюю, мій син і його друзі, це офіційне. Податок було оплачено, ніхто не торкається мене. Може бути в кінці року буде деякий вид перевірки, вони знайдуть порушення - вони будуть дарувати штраф, Боже, все.

Що ми отримали? Що б ви могли відкрити щось, що під будинком? І в той же час людина не зобов'язана об'єднати територію навколо мийки, викласти все з плитами, і все ж пожертвувати щось до міста. Простий і зрозумілий бізнес: інвестував рубль, заробляв два, створених робочих місць, держава отримує від вас деякі копійки, ви отримаєте ваш – кожен щасливий. Ми пропонуємо юридичну допомогу. Я не знаю одну історію, яку людину вдалося зробити все швидко і без нервів, щоб він був прибутковим.
Ви можете порівнювати і приміряти довгий час, але факт залишається фактом. Ми не шукаємо в напрямку, яку ми хотіли б.

-img11----