Роздуми про покупку використовується Hyundai

Ми залишили, коли курс обміну був 47, але наступний день він став 52 рублів за долар. До поїздки, як правило, сусід переглядав Інтернет в пошуку підходящого варіанту і до його сюрпризу знайшли кілька московських автосалонів, які продаються іноземними автомобілями за дуже привабливими цінами. І ціни настільки привабливі, що він був готовий піти навіть сьогодні: знайшов навіть своєрідний дилер KIA-Hyundai, пропонуючи нові автомобілі від 390,000 рублів, або близько $ 8,300. Сусід практично не зминув дах. Я кажу, чекаю, давайте подивитись онлайн для відгуків про цей передбачуваний дилер. Знаходимо, читайте: «диворце» і «кідалово», і вони породжують переважно відвідувачів за схемами, про які вони вже писали більше одного разу.

Інші «солодкі пропозиції» на відгуки, знайдених сусідом, також не чуйні. У нас є автомобілі в таких конфігураціях вартість 12,500 доларів, з урахуванням придатності, а там – 8,300. Я сказав, що дива не буває, краще не витрачати час на такі речі, але щоб мінімізувати витрати і не їхати далеко, дивитися на сусідні регіони – Брянськ, Смоленськ. Ми вирішили взяти машину з руки. Після консультації з правими людьми, я знав, що потрібно купувати тільки від власника, тому всі оголошення, в яких автомобілі були відхилені на «переїзді».
В результаті ми підібрали три варіанти з Брянська: 2011 Hyundai Solaris sedan, хетчбек того ж року і іншого Solaris в хетчбекі, але вже в 2012 році. Ми назвали продавців і встановили дату.
Прибуваючи в Брянську, за інтересами, ми вирішили кидати через автомобільний ринок. Знайдено два Ford Focus – як в 2007 році, але одне, середнє обладнання, вартість 385.000 рублів, так і другий, вже на “розміщеному” і явно насиченому – 315.000. Другий автомобіль був без "номерів, продавець не був поруч." Ми отримали один, хто проданий перший фокус. Що так дорого? Вони кажуть, що є краще і дешевше автомобіля. Він спокійно відповів, що він був готовий віддати 20 тис., що він був другим власником цього автомобіля, є PTS, і якщо ми хочемо дешево і незрозуміло, ми можемо подивитись продавець цього автомобіля, але потім не дивуватися. Ми посміхалися, купили SIM-карту для телефону і пішли називати продавців автомобілів, з якими ми приймали призначення.

Перший на списку був Solaris 2011 з двигуном 1.4, в хорошій конфігурації, з пробігом 107 тис. км. За нашими сусідами ціни на такі автомобілі стартували від $ 10,500. На зустріч прийшов молодий хлопець, автомобіль був прикрашений ним, подорожував за 1 рік і 2 місяці. Все в Оголошення було підтверджено, навіть дефекти. Ціна 390,000 рублів. Я негайно запитав: напишіть квитанцію, копію паспорта? Він сказав, що немає запитань. Я запитав про отримання для перевірки, але його власника.
Так як це був перший автомобіль, ми приймали наш час, хоча ми любили його. Вони сказали, що вони хотіли бачити інших і лівих.

Друга Solaris в хетчбекі була виграшна конфігурація, але також вартість 30.000 рублів дешевше. Продавець сказав прямо, що не буде ніяких пропозицій, які ми знайшли в машині. Я негайно запитав про отримання, людина відповів, що він нічого не напише, що його машину, він був тільки продавцем, що він повинен дати йому гроші, і всі питання повинні бути вирішені з братом. Усвідомляючи, що цей варіант ми, ймовірно, відхиляємось, я вирішив все ще перевірити тіло. Відкриття задніх лівих дверей, я бачив грубе обприскування - машина була пофарбована, але не турбувалася, щоб ущільнювати дверні прокладки належним чином. Я підіймав тулубний мат, я дивлюся на креазу під «супучою» - Я розумію, що автомобіль потрапив у спину, і добре вдарив, про що свідчить новий хвостик. Ми дякуємо вам і зліва.

, Україна

Подзвонити третій Solaris, який в 2012 році по телефону сказав, що він вже збирається побачити інші білоруські країни. Ми вирішили не змагатися і чекати результатів. Повернулися пізніше, а автомобіль був прийнятий.
Ми вирішили повернутися до того, що ми побачили спочатку. Він прийшов з другом, пояснив, "Ми боїмося, що ви не потрапили на голову і візьміть свій автомобіль." У свою чергу, ми допустили, що ми боїмося тими ж діями на їх складі, тому ми переведемо гроші тільки при отриманні «перекладів». Починався сказати, що «і є це легко», і я сказав, що де це просто, є зазвичай «амбуш», і так що вони не хвилюються – ми доставимо їх назад при необхідності.

Разом ми подали два авто в GAI. Немає депозиту. У відділі реєстрації я впав в преципію, не стільки від кількості людей, скільки від організації процесу.
Година була близько 16 годин. Я думав, що ми не встигли забронювати автомобіль сьогодні. Але хлопці сказали, що головне, щоб прийняти купон: якщо ви взяли квиток, ви пройдете сьогодні, тому що поліція трафіку працює до останнього купона, в якийсь момент вони просто перестануть випустити.
У нас була проблема з нашим новим власником. Не прийшло до нас, тільки його дядько, але ми мали свій паспорт. Ми подали документ, що підтверджує особу, але без наявності ідентичності. Дівчинка дивилася на нас жорстоко і відмовлялася: вони кажуть, не допускаються.
Я пішов в ганку, починав його сусід, запитуючи, що робити в цій ситуації. Він сказав мені, щоб покласти його на мій дядько, що ми робили.
Коли необхідно було передбачити автомобіль для перевірки, виявилося, що батарея сіткнеться в ключі: тобто автомобіль відкрив ключ персоналу, але сигналізація заблокувала запалювання. Ми пішли в наш магазин, щоб отримати акумулятор.
При поверненні ми надали інформацію про автомобіль: все чисто, це не входить в будь-яку точку. При запиті, чи дадуть сертифікат, вони відповіли у підтвердженні. Про час і половину, щоб зробити все.

3610Р. 4200Р.

Далі було розрахунок. Ми обмінялися доларами в Білорусі в день до поїздки. Продавець запросив йому приїхати до банку з ним поставити всю суму на картці і таким чином перевірити автентичність векселів. Я повинен сказати, що це було зроблено тільки в шостому випадку.
В результаті вартість автомобіля нам 380 000 рублів. Власник скинув «дощ» літні шини, автомобіль був наповнений повним баком бензину. Як нам здавалося б, ми були «вибрані» на транзиті «нубери»: в Росії є два види «перехідних» – з регіоном в жовтій площі і залізом з літерою «Т». Так ми розповіли, що перші, і ми повинні платити за праски, і вони витратили вдвічі більше. О, прийти на.

В цілому емоції від дизайну автомобіля тільки позитивні. Є багато людей, але все зрозуміло, немає негативності, безпека є обов'язковим. Консультанти працюють в залі, які при необхідності навіть на шматку паперової фарби алгоритм дій і вказують на те, куди піти. Оплата на місці, вниз - є недорогий кафе.
На власний ризик ми вирішили піти додому без страхування. Російська частина шляху швидко і вже на кордоні вирішила видати політику. Наша Батьківщина зустрілася з звичною індифункцією, якщо не ржавність.
Ми залишили близько 5:00 вранці. На кордоні знаходились столові «Бельгосстрах», які запрошують про страхування. У агента було все по місці, - сказав він ще 6 паспортів і доведеться чекати про годину. Він просить нас піти в інший офіс. Ми проходимо 250 метрів і побачили ще один високий - компанія TASK, поруч з ним стояла людина і натискається насінням. Ми попросили, якщо ми отримаємо страхування. Він відповів, що вони тільки запевняють Росії, вони говорять, перейшовши по вулиці. Це зло, щоб бути злий, як футбол. Я попросив чоловіка своє ім'я і позицію, у відповідь на яку він сказав: «Я не сидю тут на всіх», - виповнилося і зліва. У третьому місці ми також відмовилися, в кінці ми сплітаємо і пішли без страхування – будинок було всього в 40 кілометрах.
У нас є дрібні, давали ключі до сусіда, сказав він не піти в будь-який час, поки він мав страхування. Ми пішли на страхування в понеділок. Виявилося, що в Гомельі витрати політики близько 40 тис. білоруських рублів. Звісно, для такої суми на кордоні з нами просто не хочу мені.

Після чого було зв’язок з «Белтаможсервісом» – потрібно сплатити плату з переробки. І в цьому випадку наша держава зарекомендувала себе.
Ми приїхали до 18:15, він був написаний, що ми працюємо до 20:00. Ми раді, що це не занадто пізно, що ми зробимо все в день, але це не так. Вікна 10, але в них немає. З 9:00 по 13:00 до 13:00 ми знайшли одну дівчину, вона подарувала нам квитанцію про оплату та заявили, що документи будуть прийняті в майбутньому. Ми не отримали чіткої відповіді. В банку немає оплати.
При отриманні на оплату – 650.000 рублів безпосередньо до переробної плати і близько 240.000 рублів за послуги Беламожсервісу. Що ми отримали за ці гроші, читайте на сайті.
Наступного дня близько 8 ранку ми були в місці і третій. На 9 годину ми почали обслуговувати, наш поворот прийшов в годину (Я нагадую вам, що в Брянську ми змогли влаштувати автомобіль на годину і навпіл). Дівчина в вікно постійно консультувалася з жінкою з сусіда, в кінцевому підсумку сказав, що це займе ще один день для обробки документів. В результаті, для оплати праці, ми повинні піти в Беламожсервіс три рази! Питання: для чого 240 000?
В кінці вартість машини $ 8080 плюс близько 70 дизайн, близько 90 - брухт колекції і послуги Беламожсервісу. Але це 2011 автомобіль з ABS, ESP, нагріті сидіння, багатоколісний, повний електричний пакет і навіть нагрітий вітер, на сплавних колесах. З дефектів - з правої сторони задня бампера злегка подряпина, шматочок катапгари зламається, сам бампера злегка зміщується, передня бампера рівна - власник приймав, що він переходить в капелюшку. Але це не критично, оскільки автомобіль майже 4 роки. Я мав можливість знову подумати про те, що ми не знаємо і як ми не хочемо жити.

Я довго працював в Росії, маю власний ставлення до цієї країни, а також до Білорусі. Але більшість всіх, коли вони не торгують на Русі, вони кажуть, ведмеді все ще ховаються там. Що відбувається тут? Я зателефоную нашій країні заглушку в середині Європи. Тексти пісень, а це означає: Ніхто не хоче нічого! Побачення нічого! Ціни на відпочинок У черзі на реєстрацію в м. Гомель був новим КІА Ріо, 1.6 бензином, в хорошій конфігурації. Про нас Він не пішов, він отримав її. Для всього, $12,500. У нас є база в салоні вартість 15 тис.! Що можна говорити про? А потім дати 13,000 за новий Geely? Хто ми збираємося конкурувати за цими цінами?
Перед Брянськом знаходиться лінія так званої дороги. Є будинок, в нішому паркані, домашня кішка з написом «Домашній випічка». Ми вийшли, щоб побачити - білки, торти, мікрохвильова піч. Одягнена Жінка: будь ласка, купіть собі пекарні.
Подовження до наступного будинку - шинофурнітура. У Брянську, в той час як вони шукали, де купити SIM-карту, мийка для двох постів у дворі приватного будинку зловила око. У черзі - кілька не найдешевших автомобілів у дворі - Porsche Macan власник будинку. Він йде в черевики і фартух, все акуратне, обладнання хороше. Він прийшов, щоб сказати hello, сказав, що ми з Білорусі, запитав, як він дозволив відкрити раковину в приватному секторі. Він мав піти через пороги, поки вода була запущена, примусив чистий макіяж. Я не можу стояти, я сміхався. «Це? Я запитаю. Так, він каже, що я працюю, мій син і його друзі, це офіційне. Податок було оплачено, ніхто не торкається мене. Може бути в кінці року буде деякий вид перевірки, вони знайдуть порушення - вони будуть дарувати штраф, Боже, все.

Що ми отримали? Що б ви могли відкрити щось, що під будинком? І в той же час людина не зобов'язана об'єднати територію навколо мийки, викласти все з плитами, і все ж пожертвувати щось до міста. Простий і зрозумілий бізнес: інвестував рубль, заробляв два, створених робочих місць, держава отримує від вас деякі копійки, ви отримаєте ваш – кожен щасливий. Ми пропонуємо юридичну допомогу. Я не знаю одну історію, яку людину вдалося зробити все швидко і без нервів, щоб він був прибутковим.
Ви можете порівнювати і приміряти довгий час, але факт залишається фактом. Ми не шукаємо в напрямку, яку ми хотіли б.

-img11----