577
Як я припинив зв'язок
Сьогодні я на автодоріг, на зустрічі є екіпаж ДАІ та «рибінг». Як звичайно, я почав зв'язати високий промінь, самовідповідомляючи водіїв про майбутні зустрічі. В той час як водіння і зв'язок, на моєму провулку також з'явилися охоронці на дорозі. Запроваджено, перевірили документи. Це океї, він повертає його папір. І до речі, він запитує, чому я зловживаю освітлювальні пристрої, щоб ввести інших користувачів дорожнього руху. Природно, я почав приводити всілякі розмиття. Дядько змащений, і з печаткою в голосі говорить: "Поставити ви драйвери, ви стоять для замовлення на дорогах, ви самі обговорите п'яні вбивці за колесом на всіх форумах, ви спочатку переходите до нас, коли ваш автомобіль був вкрадений ..." І своїми руками ви можете допомогти потенційним злочинцям і відступникам неправомірними діями з несправедливістю. Після того, як ви йдете з усіма документами, не порушуючи обмеження швидкості, в смузі і яскравому пам'яті. І якщо вони попереджають вас про нас, в тому числі високі балки, ви, ймовірно, не подбаєте, тому що ви не інструдеруєте. А якщо ви свідомо отримали за кермо і робимо все проти закону, то необхідно відповісти свідомо. Він повернув свої документи, давав мені військовий привітання (або, як вони кажуть, честь), і побажав мене щасливу подорож, зліва.
Людина, я засвоюв свої слова на кілька хвилин. І тепер я зрозумів, що деякі мої погляди на життя різко змінилися.
На наших дорогах з'явився норус один "поперечний" драйвер, шкода.
浜у 涓 蹇
Людина, я засвоюв свої слова на кілька хвилин. І тепер я зрозумів, що деякі мої погляди на життя різко змінилися.
На наших дорогах з'явився норус один "поперечний" драйвер, шкода.
浜у 涓 蹇