"Що мій дочок зношує." Книга художника

"Що мій дочок зношує." Книга художника р.

Назад в 2011, художник Jenny Williams був дуже цікавим способом її дочку, Clementine і її друзів плаття. Згідно з матір'ю, вона була шокована і в той же час радувала сміливими, безболісними, іноді божевільними нарядами вони обирають.

"Що мій дочок зношує." Книга художника р.

"Що мій дочок зношує." Книга художника Б

Не дивно, що мода в Нью-Йорку не знає кордонів. У той же час Дженні приймали олівці і почали начеркувати ці образи і незвичайні наряди, які американські підлітки вибирають. Головний характер креслень був, звичайно, дочка, сини і їх друзі, дивні наряди яких вона накидала на 3 роки і розмістила на блозі Що мій Дочка Wore.

Успіх блогу був настільки величезний, що ідея Jenny Williams була перетворена в повноцінну книгу тієї ж назви, яка задумана як енциклопедія і керівництво для всіх, хто цікавиться підлітками, їх модними тенденціями і експериментами.
Книга – збірка найулюблених і цікавих ескізів 12-річного дочки художника і її друзів. Це як вона говорить про її створення:
Я думаю, що отримана книга є дуже веселим і оригінальним виглядом на те, що діти носити сьогодні. Це цілком присвячений підліткам, так як це вік, коли діти починають вибирати власний одяг і одягатися виключно для себе, в той час як не дивлячись занадто багато на думки інших, їх стиль і тенденції. ?

385140