Костюм на шкільному дереві своїми руками

Я поставив собі завдання No1, щоб зробити костюм і обов'язково приділити 1-1,5 години часу на день. У вересні розпочався моніторинг інтернету для чогось цікавого і незвичайного. Я зізнаю, що все не вдалося вирішити багато варіантів. Тоді багато робіт схоплювалися, відрядження і прийшли до своїх почуттів посередині жовтня. Він взяв питання конкретно, запитав трохи, що він хотів, він хотів танк-трансформер, який переходить в танк, коли ви сидите на свій клап. І так я пішов, і я почав збирати картон, і я пішов на сайти, де я зробив паперові танці, а потім я скажу його і перемістив його до картону. Але все виявилося, щоб бути складним, зробив грубу модель з коробок - в розкладеній формі відмінно, в зібраному вигляді - штифт не працює (кодоколь.gif не думав, щоб впоратися прохолодно.gif, добре, якщо хтось знає цей анекдот) або навпаки. oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh

З тих пір, поки не було часу, і листопад вже був, він вирішив не турбувати, і вибрав цей костюм, так як все готове до завантаження, масштаб регулюється і друкується, зрізається, клей ... Він продемонстрував сина - він погодився з іскрою в очах і великим інтересом ...

Я встановив правильне програмне забезпечення. Це модель.

717699

Потім ви її зрізаємо, а потім ви її зрізаємо.

Я не буду сказати, що я не маю нічого робити з іграмами і такими, як я не фанат ігор, остання гра, в якій я грав героїв 3 або CS в клубі 12-15 років тому (хоча, напевно, тепер я не розумію, що заклали в 3 героїв). Я був той, хто знайшов пізніше, що він був Тадрик броні з Skyrim.

Це варіант зла і всіх зла, але також нічого подібного.

Технологія проста як 3 пальці: в іграх ви шукаєте ваші улюблені моделі броні, дистильувати на спеціальне програмне забезпечення, і там ви вже робите крій для паперу, масштабувати ріжучий друк - ріжучий клей-міцтен (полістер, епоксидна + склопластик) - шпаклівка-guided текстури - фарбування.

Я починав з мечем, але так як він вийшов, мабуть, найскладніший, було багато дрібних вигинів і деталей.

р.

Друковані і пішли - різання і склеювання. Я покажу вам одну з найдовших окупацій, мабуть, простіше будувати будинок, на першому свербіж вже почався, але потім ... після майже 1,5 місяців щоденної роботи за 1-1,5 годин на добу, я почав розуміти трохи тих людей, які займаються всілякими катерами і невеликими моделями, після сором'язливого дня ви приїжджаєте з таким же чубливим настрійм, і ви сидите на нього, і миттєво впади в якусь мирну витонченість і спокійність, відключатися від усього, що відбувається і з усього світу і все потрапляє до барабана.

В короткий час це хороша медицина для лікування нервів, я досвідчений і може порадити інших, хоча в першу чергу це не здавалося так.

Хелл, я написав щось вище, що... Ну, океї.

З лушпиння зробив непристойний, як це, але він був катування з ножичками, щоб пиляти і натерти дзвіночки, знайшов шматок фанери, вибрав кухню як майстер-клас.

р.

Робоче середовище

Натюрморт

р.

Перша помилка: виготовлена з офісного паперу, тому що вона була легкою і друку в будь-якому форматі.

Він вийшов дуже пишним, захоплений і filthy, коротким шлюбом.

Але я чув про перший млинець десь...

Я не зроблю меча, тому що я думав, що я не мав часу, я його закінчити. Я вирішив піти прямо на шолом.

Я побігав канцелярію і припинив на папері для малювання, але вони також тонкі і товсті, вибрав найгустіші і купили 4 альбоми 60 аркушів кожен. На роботі лазерний технік відмовився прийняти цей папір, але старий надійний домашній хитрощі прийшов на допомогу.

Процес

Над ним.

щось виходить.

Пиво завжди був кращим помічником.

Р

2-я помилка, погано масштабована і шолом був навіть великим для мене

Потім я бігу вперед, і я пропустив черевики знову. Я добре, і мій син отримав дві ноги.

Але головне не ставити, ми починаємо все знову і знову почервоні все.

Це редизайнований шолом. Зміцнення. Як арматура я вибрав бандажі в 2 шари з рідким склом потім шар епоксидної зверху. Він зробив шаблон з старого шолома і зробив тести на ньому зі скловолокном, з будівельною захвату, з тканиною, з клею ПВА з усього цього він вибрав рідке скло і бандажі. Тільки недавно я помітив, що з значним навантаженням все починає розсипатися (це, ймовірно, все ще потрібно покласти шар ПВА з пов'язкою для жорсткості) ... Не дуже міцно, але для ранку я думаю, що це буде йти, і з парашутом в костюмі, як ніхто не збирався стрибати.

Рукав шпаклівка.

Чорна фарба. Я спробував кілька варіантів фарб і хотів досягти металевого ефекту. Як основну фарбу я припинив на цьому варіанті, потім прогуляю трохи сріблястою щіткою.

Ще одна помилка: додано багато сумок, важко виявилося і трохи великий ззовні. Але я не залишаю себе, і я буду в с. з моїм дідом корови, щоб налякати і похати по полі.

А куб вибрав такі ... не складний і вид благородного і не так страшного ... за 3 вечора приклеєний, витяжний вручну фарширований, що ...

Збільшити його і покласти його на. Брудна пилоподібна робота виконана в туалеті на балконі холодно. Я спробував пофарбувати там, але моя дружина практично не збиралася з дому, мені довелося піти в село і пофарбувати там.

доб.200

Шкіряний після грубої шпаклівки. Плетемо на дереві. Він укладав в тонкий шар, і в складних місцях він спробував не викласти на всіх, щоб не повторити попередні помилки.

Наносимо фактуру клейовим пістолетом. До речі, вона також додає міцності і була використана вгору ебать пучок паличок.

Це кінцевий результат шолома і осі. На мій погляд, він був трохи хитрим, вперше і поспішав. Син любить це все чудово ... основні форми спостерігаються і колір металу присутній.

Р

Я також зробив меч, який був дуже простий і не складний під час вечора я бомбував, але я, ймовірно, забув його в село, наступного разу я піду, щоб забрати його.

По аналогії, і пішли працювати інші деталі костюма. Це breastplate на сушіння після епоксид... Не... lying ... покриття його з поліестер смолою ... 3 дні не вдалося доїхати до ванної кімнати ... вона пахне, як ... дружина вже захотілася розлучення.

Він. Запуск вперед: щось в ньому неправильно, погано одягнена, довелося робити з боків розрізу і сидіти якось, як ніби не сам, я буду закінчити його в місці і без файлу, ймовірно, не буде робити ) На сьогоднішній день він ще не пофарбував.

Інші деталі костюмів

р.

Натюрморт

Тоді я вирішив додати трохи щось для чогось... і купив баню з золотою фарбою. Працює так. Підготовка

Результат

Потім він кладе на різні гачки і гумки.

І так 11 грудня цей день пам'ятав б@i, великий день ... У мене була лихоманка від деяких рубців до 38,5 і я пішов додому з обіду, і на шляху додому (Я вирішив на шляху, щоб підібрати дитину до школи) я мав зчеплення в машині. Зареєструватися На третій рік поспіль мій «добрий» і «Трей» автомобіль, який я одружився 9 років тому дає мені Різдвяний подарунок на суму 500-800 мертвих рахунків. Третій рік !!! Привіт! І на Різдво!!! Дякуємо вам дуже багато, якщо ви будете читати це? ... просто зараз я... можливо, вона робить себе таким подарунком, як якщо від мене? OK, H ... з ним, кричав, втратив і вимірюється ... Я пішов до школи зустрілися з вчителям, поспілкуватися і почав запитати її, як, що час є дерево, коли прийде ... її відповідь загинула прямо... Немає ялинки !!! Як я не можу? Як це? Захоплюючий локомотив, як приходять першокласники не мають дерева? З самого початку мені не сподобалося, тепер ми обов'язково будемо йти в інший ... є означає, що високі школи зробили щось вгору і елементарні класи зіпсували свої плани і управління підтримували їх з якихось причин.

Вдома, що ручка досягла за скарбами, і почала думати...

Як жити далі ... і думки почали крутитися, що, можливо, я втратив щось, але нічого, не відсмоктував слабкість, я не дозволяв собі п'яти з snot на губах ... переключив мозок відразу на надзвичайний режим і почав прийти різні ідеї, або, можливо, це після першого скла так? Я не знаю його, поки він зробив його... В короткий час ця ідея народилася: спочатку я думав, що я міг би піти на те, що я буду влаштувати, то я почав Google тему того, що конкурс костюмів може бути проведений в Мінську, але я не знайшов нічого, а потім (другий скло вже над) Я вирішив запросити пару друзів з сім'ями та передумовою, щоб бути присутністю костюма карнавалу, вони погодилися відразу (щось я підозрюю, неправильно)... але як завжди... спочатку я зробив це тоді я думав... Тепер мені потрібно це зробити і дружину і дочку костюм, тепер я працюю над ним і звичайно ремонтую мій "Верхній любитель" @ BYu.

Ось весь костюм.

кут

Ось як вона сидить, тепер я збираюся закінчити трохи, вирізати його, пофарбувати залишилися частини, я збираюся зробити захист крупи або спідницю, я купила тканину, я пішов, і думаю, як виправити все інше. Я думаю, що я зроблю його на Новий рік.

з грудьми, але я якось не схожий на його обробку, я зроблю команду на Velcro з двома частинами, так як кулястійний жилет коротший, якщо час дозволить, і здається добре виглядати без нього.

3250Р. 3700Р.

Це його.

Коли я закінчую, я поставлю фінальні фото. За часом, всі роботи були зроблені щодня протягом 1-1,5 годин 1,5 місяців. Я думаю, що це займе 100 годин. Так, і дружина божества спочатку, що нібито я займаюся нецензурою, тепер правда мовчить. І друзі, коли лазня була названа або для пива, коли я пояснив їм, що я дороблю і чому я не можу йти, неприпустимо, і сказав, що e# пішов на похід ... добре в короткі, мислити не в ваговому часі і куб отримав хорошу практику ... якщо він не росте багато, я думаю наступного року на дереві буде носити. Бюджет, я думаю, про $80-$100 може трохи більше або менше, втратив кількість, але це незважаючи на те, що він провів багато експериментів і купив багато додаткових речей, тому я думаю, що може навіть менше $80.