Як знаменитості радикально змінили свої зачіски в 2014 році

Шкарлетт Джоансон зробив практичний (але, звичайно, модний) стрижку в антіпігментації народження дочки Рожева, народився 4 вересня поточного року.

Після того, як частина з Cara Delevingne і Zac Efron, Michelle Rodriguez вирішив скидати лічильник життя, змінити не тільки її стрижку, але і її ставлення до багатьох речей: Новий образ Нове життя. Нова атмосфера, написана зіркою «Фаст і Furious» в Instagram

Але Кеша, хоча часто «ресети», але все-таки падає коротко. У липні вона вирішила дізнатися, що це означає бути Мальвіною.

Енн Хатеу з'явився на набір комедії «Інтерн» з волоссям лише нижче плечей

р.

Крістен Стюарт показує нову ярлик в Парижі Fashion Week на Chanel show

29 травня перед початком літа Хіларі Дюфф зробив модний автомобіль, який ідеально вписав її.

Pamela Anderson коротко ходити з pixie, повертатися до довго білявка curls в травні. Але було дуже добре, якщо вимити тон «фарбувати» з особи, тому в цілому – ідеальний. Трохи старий, дійсно, але це дає принаймні деякі твердості

Rihanna - Рожевий Ельф на день

"Препарати для апкаліпса знаходяться в повному гойдалці", - Адам Левін захопив цю фото з сумним Behati Prinsloo позаду

Келлі Osbourne продемонстрував нам її сміливий стрижка з поголені храми 6 квітня з словами: Що ви думаєте, хлопці?

"Я зазвичай не збираю себе, але я думаю, що мій новий зачіска варто, - Мар'яна Обережна екс-люда, нік гармата, писав в Instagram. Може бути, ви не знаєте, але ніка голова є cheetah-painted.

Ніколь Richie змінив до фіолетового навесні, але все ще не входить до цього кольору

1 лютого Кім Кардашян, який був блондин за деякий час, повернувся до більш-менш натурального кольору волосся.

Jenny McCarthy Вона сказала, щоб її білявка curls просто в час для Нового року бути більш природним і реальним в 2014 році. На весіллі вона повернулася.

Бейонсе також вибрав коротку стрижку.