Моя дитяча морозиво.

По-перше, морозиво в дитинстві завжди свято. Це або поїздка в кінотеатр або театр або з батьками в зоопарк або парк.

І я теж любив піти в GUM з батьками, ніхто не хотів драпірування по крамниці, в GUM був найсмачніший морозиво в світі - начинка в чашках. У мене 55 років, в жодній країні в світі, я коли-небудь їсти морозиво краще. Крунчи вафельні стаканчики і найдешевші вершкові начинки.

У СРСР необхідно приїхати з трьох причин: побачити балет, піти в цирку і спробувати морозиво.

Я не збираюсь писати історію створення радянського морозива, я впевнений, що він був до цього. Напишіть, що я пам'ятаю...

Крем, начинка, фрукти і ягода, вафельні стаканчики з вершковими трояндами, Ескімо, ріг з шоколадною глазур'ю ... Це епоха радянського морозива!

р.

Зауважив, що ГОСТ на морозиво, вважається одним з найважчих у світі і був представлений 12 березня 1941 року. У вітчизняному «холодному» не було єдиного консервативного, тільки натурального молока! Всі види морозива виготовлялися за допомогою тієї ж технології. Тому смак десерту в кожному місті Союзу був однаковим!

Радянські ціни: морозиво з «Леваном» (13 копеків), молочні (9 копеків), фрукти (7 копеки), шоколад «eskimo» невеликий (11 копеків), великий (22 копеків), шоколад «Leningrad» (28 копеків), вершковий кремовий стакан з вершковою трояндою (28 копеків) і морозиво з вершками. І велика начинка для 48 копеків. Ну, це просто те, що я пам'ятаю...

Деякі види морозива були унікальними. Наприклад, вафельний стакан з кремовою трояндою вгорі або знаменитою «Лакомкою». Його зовнішній вигляд ми привітаємо до відкриття фіксаторів, які в 70-х роках придумали спеціальну насадку. З його допомогою глазур починає застосовуватися в струмку, а не «методом занурення».

На додаток до морозива GUM, я любив Eskimo і фруктовий шеребет. Я пам'ятаю з другом, як дорослим, готуючись до фінальних іспитів у школі, ate два 36 склянки шеребта.

Вартість нас 9 kopecks.

р.

І занепад радянського морозива прийшла з реструктуризації. І з 1990 року країна була покрита потоком імпортного морозива з чітко хімічним наповнювачем, смаком його не був таким же. Спочатку я спробував всі види імпортного морозива, але я став більш і більш розчарованим в ньому.

До тих пір він припинив покупку. Але сьогодні я хотів щось, і знову розчарував. Немає, я не говорю сьогодні морозиво погано. Моя дитина і онуки, як мільйони інших людей на землі, їсти її з великим задоволенням, але я не люблю це. Але це просто мій погляд, мій ностальгія.