Найцікавіші і смішні моменти «Страйна лінія» з Володимиром Путіном

Питання: Як ви відчуваєте пробудження Cthulhu?
Відповідь: Я, як правило, підозрювала всіх інших Якщо хтось хоче оскаржити справжні цінності, він повинен прочитати Біблію, Талмуд або Коран. Це буде корисно.

Питання: Чи буде Росія використовувати величезні людські бойові роботи для захисту своїх кордонів?
Відповідь: Може бути, він прийде на роботи. Але без втручання людини це неможливо. Головне - прикордонний охоронець.

Питання: Останнім часом ми часто бачимо вас з тиграми, леопардами та китами на телевізорі та у фотографіях. Ви дивитесь в цій компанії, ніж з міністрами. Чи це так, чи це?
Відповідь: На мій погляд, Фредерік Великого, одного з царів Просійського, сказав: «Щоб дізнатися людей, чим більше я люблю собак». Але це не має нічого спільного з міністрами або колегами. Я просто люблю всіх тварин, я люблю тварин. І я хочу сказати, що я просто скористаюся цією можливістю, щоб вирішити деякі проблеми, які особливо гострі.

Херсон

Питання: Як ви думаєте про реформу російської мови? Чи можна їсти йогурт або спілкуватися?
Відповідь: Я не пишу йогурту, я не пишу йогурту. Але в цілому, це справа, фахівці.

Питання: Ви пропускаєте запитання?
Відповідь: Це питання SMS. Ми тут, щоб обговорити серйозні питання, тому я хочу запитати автора цього питання: до якої категорії він ставить своє питання?

Питання: Чому ви замовляєте наш батько весь час? Що б він не схожий на це.
Відповідь: Мама, батько, що це про?

Питання: Чому все так погано в Сарапулі?
Відповідь: Я не знаю, ми повинні виглядати. Я думаю, що це десь біля Іжевського. Ми робимо Sarapool окремо.

Питання (за 6 років Альбіна): Ви думаєте, що Обама врятувала вас, якщо ви поїхали?
Відповідь: Я хочу, щоб мені не сталося. В цілому президент США є гідним і мужним, і я думаю, що він врятував його.

р.

Питання: «У мене є автомобіль, я сплачую транспортний податок 4000 рублів на рік, але немає дороги!»
Відповідь: Чому потрібен автомобіль, якщо немає доріг?

Питання: Володимир Володимирович, коли ми побачимо першу леді країни? Після мислення за півхвилини Володимир Путін відповів:
Відповідав: Я перший, щоб здивувати свою дружину, Людмила Саннова, а потім подумав про себе.

Питання: Що ти?
Відповідь:
Питання: Чи справді ви?
Питання: Ви вже перед цими?
Відповідь: І я використовую для себе.
Питання: О, Господи, дякую за все!

-img12---

Що б ви попросили Володимира Путіна?

-img13---