Історія втрати ваги

Я отримав жир при вагітності, але більше звичайного при грудному вигодовуванні, так як вони кажуть, післяучаста депресія покривала голову. Причини депресії були багато, перше і, ймовірно, найстрашніше для мене було, що мій чоловік не міг зустріти мене з дочкою з лікарні. Справа в тому, що мій чарівний чоловік працює на ротаційній основі. Він довів йому, що він вже був дано 45 днів для відпочинку, хто був блюво за те, що його дружина не подарувала народження, або написати заяву, або йти вперед до рибного господарства. Я не мав нічого вибрати, або дивовижну зустріч і «проти на полиці», або якось отримую себе, але будуть кошти. Мій чоловік пішов... мій мати і сім'ї друг зустрів мене, до якого посередина спробувала дати їй дочку, і він був страшний і не знаю, що робити. Весь цей час в постпартумі, я загинув день і ніч, торкнувшись себе і говорячи, "О, прийти на! Я одружений і мій мама зустрічає мене.

821392

Другою проблемою є незакінчений ремонт, ми переїхали в інший місто на місяць до появи нашої дитини, косметичний ремонт здається завершено, але не було меблів, і клієнт не може доставити його на час. Моя дочка і я прийшов на порожню квартиру, де були два дивани, залізна дошка і газова плитка. Звичайно, все з'явився в процесі, але після перегляду «невагих» фільмів, особливо з «загніченими мозками», хочу все, щоб бути як в кіно. Пройшов час і батьки, щоб залишити, кожен має свій бізнес і роботу. Тексти пісень, а це означає: І тепер я пішов самостійно з дочкою, щоб сказати, що це було важко, щоб сказати нічого. З У мене була надзвичайна полога, мені довелося зробити кесарану секцію, і звичайно, тепер мені довелося перетягнути всі ваги самостійно, в результаті шва зламала. Постійна відсутність сну, закуска з неправильною їжею, призвела до того, що поклавши свою дочку до ліжка, я сидів до їжі, повністю не замислюючись про час дня і калорійність їжі, споживаної їжі. До речі, я побачила свою дочку до 1 року і 4 місяців, до року вона не визнала додаткових продуктів, тільки тил був джерелом її харчування. Я вирішив поклонити себе, тому що я не можу зупинити їжі, після годування моєї дочки, я побував тільки дикий голод! Дуже дякую! Жир, здуттям, є багато комплексів!

Я прочитав французьку мудрість, я не пам'ятаю її буквально, але сутність: «Якщо жінка не очищала себе до 30 років, вона приступна жінка», і я вирішив діяти. Я читаю книги і персональний досвід тих, хто вже пройшов через це, і вибрав відповідні вправи для себе. У нас є однокімнатна квартира, неординарний 33 квадратних метрів, особливо тут ви не можете повертатися, поки дочка ховала в кімнаті, я «наповнила» за класи Марія Корпань «Бодифлекс», навчалася рано вранці і вночі, як і раніше любила розтягування. Вона вибрала дієту для себе, почав розраховувати калорійність їжі. Виключені з продуктів харчування хлібобулочних виробів (заміщені їх хлібом), ковбас і напівфабрикати, картопля, банани і виноград, улюблені солодощі для гіркого шоколаду. до 18:00 Я випив тільки зелений чай. О, ye! Перед кожним прийомом випийте склянку води близько 30 хвилин. В першу чергу це було важко, кожен думав, що я не буду, але віра в себе не залишила мене! Не потрібно нічого не використовувати зараз, але нехай мені сказати, що я почався в січні 2012 року і в серпні цього року я був схожий на це!

P.S.: Я сподіваюся з моїм оповіданням, я допоможе тим, хто страждає зайвою вагою, я з радістю відповідав ваші питання. Найголовніше вірити в себе, перестати псувати себе і шукати скуштувати!