Як я пішов працювати як програміст в Швеції (Частина 1)

Хабра вже написано про те, як ІТ працівники переміщаються в Лондон, Сан-Франциско та деякі інші іноземні місця, а також дуже чутливі до еміграції в цілому. Я не знайшов подібну статтю про Швецію. Я в даний час проживає в славному місті Стокгольм і працює для шведської компанії, я вирішив виправити цю ситуацію.

Після того, як я почав описувати свою історію руху, я був захоплений, щоб реалізувати це було величезним. Так я вирішив розбити його в два.

Я займаюся розробкою додатків для iOS більше 3 років. Як виявилося в країнах «повороту» Ця професія затребувана і важлива на заході. Так що іноземні роботодавці готові запросити працівників з-за кордону, в тому числі з РФ.

Перші пропозиції для інтерв’ю на посаду розробника iOS в іноземних компаніях почали проходити близько двох років тому через LinkedIn. Після консультації з дружиною ми прийшли до висновку, що ми можемо спробувати працювати за кордоном. Сполучене Королівство було визнано придатною для еміграції.

У Великобританії існує кілька способів еміграції, проте, єдиний варіант для нас був варіант візи для кваліфікованих фахівців (так звана віза 2 (Загальна)). Суть вимог цієї візи відварюється до того, що нова пропозиція повинна мати вакансію від британського роботодавця (пропозиція роботи), гроші на роботу вперше (£ 945 за співробітник + £ 630 для одного члена сім'ї - в той час, коли я навчаю це питання, можливо, тепер номери різні), документ знання англійської, а також (і це важливо!) – прагнення і можливість британського роботодавця зробити співробітника. Сертифікат Спонсорствай

Про рік для підготовки та отримання сертифікату Cambridge CAE, який є достатнім документом для підтвердження знань англійської мови. Після отримання його на початку 2014 року почався активний етап пошуку роботи.

Протягом січня та червня 2014 року я відправив/відповідав на сайти з підбору персоналу Великобританії близько 150 разів. Я щиро документував всі контакти, щоб не застосувати для тієї ж роботи більше одного разу. Для кожного 5-8 відгуку я отримав зворотний зв'язок у вигляді рекрутера. Так, так, точно. Британські рекрутери, як зробити телефонні дзвінки. Немає електронної пошти, ні Skype, ні. Вони люблять викликати.

У 4 випадках з 5, виклик був знижений до розмови в стилі:

Привіт, blah, blah, blah, blah, розповісти мені, що ви робите зараз.
Я кажу вам, де, ким і скільки я працюю.
Рекрутер: Ви маєте право працювати у Великобританії?
Мені: потрібна сертифікат Спонсорства.
Рекрутер: Аа ... Ви знаєте, на жаль, роботодавець не робить Спонсорство, але я спробую знайти ще одну вакансію для вас. Про нас

Я думаю, що це надпотужно сказати, що я ніколи не чув більше з таких рекрутерів.

Після 5 місяців активних пошуків (в травні 2014 р., стало зрозуміло, що підхід до відповіді на вакансії та пошуку рекрутерів, які займаються підбіркою розробників для мобільних платформ для ринку Великобританії, не працює. Після ряду стратегічних зустрічей з другою половиною прийнято рішення розширити географію пошуку. Список країн, які підходять для еміграції, крім Великобританії, було розширено, щоб включити сусідну Ірландія і Нідерланди, а також Німеччина, яка в даний час є дружнім до всіх фахівців в галузі технологій.

Я підійшов до Великої Британії: Я зареєстрований на основних сайтах рекрутингових агентств, розмістив резюме там і почав реагувати на рекламу. В цілому, я надав близько 30 місць. Не було ніяких відгуків.

Коли я зв'язався з жіночим рекрутером, який працює в Ірландії, але спочатку з Румунії. Вона запропонувала Ірландському рекрутинговому агентству, перш за все, шукаючи людей, які мають право працювати в Ірландії. Я, як громадянин Росії, потрібно зробити запрошення на роботу, він довгий (прийміть кілька місяців) і дорогий (роботець сплачує 1000 євро при подачі). Не один зацікавився своєю особою. Крім того, дівчина раджу шукати роботодавця безпосередньо, а не шляхом підбору сайтів і рекрутерів.

Знайти ірландських роботодавців не так просто, як це може здатися в першу чергу. Разом з тим, я зумів організувати інтерв'ю з бронювальною компанією. Але потім я отримую трохи попереду себе.

Про той же час, як почався пошук розширеного списку, дівчина Еллі з британського рекрутингового агентства. Перша телефонна бесіда з нею (англійці люблять робити телефонні дзвінки, пам'ятайте?) тривала майже половина години. В принципі, в той час, це досить нормальна розмова для мене, деякі чати можуть тортури мене довше про мій досвід, досягнення і прагнення. В цілому, я не приклав багато значення для цієї розмови. Вимкнено, не варто.

Ця дівчина приглушена на мене з захопленням, що англійський бульдог був загиблий (для якого вона, до речі, спасибі вам дуже багато). Я все ще не знаю, чому: чи вона діяла відповідно до деяких її інструкцій для роботи з шукачами роботи, або якщо вона зрозуміла, що хтось зможе продати мене з моїм досвідом.

Вона негайно попередила, що її компанія спеціалізується на континентальній Європі, сенсі не Великобританії або Ірландії. У Німеччині було кілька позицій, які вибирають з Німеччини та одного в Швеції. На підставі власного досвіду, вона рекомендована інтерв'ю для всіх позицій. Німеччина була на нашому розширеному списку, тому я погодився на німецькі позиції без затримки.

Швеція пішов, що називається "до капуста". Я не мав намір рухатися до Швеції серйозно, але завжди корисно спілкуватися для додаткового досвіду інтерв’ю англійською мовою. Він також погодився на шведську позицію.

Німеччина мала три позиції в Німеччині.

Першим був Єльп. Вони мають свій головний офіс в Каліфорнії, розвиток в Каліфорнії та Гамбургі. Інтерв’ю відбулася на двох стадіях:

1,1 км По-перше, Skype-бесіда з HR-фахівцем, історія про себе, їх творчість. Далі, короткий набір з декількох питань, щоб ми були повністю невідповідними кандидатами. Я відповів на питання, очевидно, правильно, оскільки в кінці опитування я поінформував, що я був в другому турі і продовжить пройти технічний інтерв'ю з провідним розробником iOS компанії.

2,2 км Технічне інтерв’ю відбувалося близько тижня та половини. На 10 м. Каліфорнія (9 м. Москва). Поговоріть про ваш досвід, завершені проекти, відповіді на питання про АРК, керівництво по ручному пам'яті. Далі напишіть метод, який розгортає посилання на деякі онлайн текстові редактори з можливістю редагування коду як учасниками співбесіди. Список не швидко, але успішно розгортається, вони обіцяють зв'язатися з нами.

Через кілька днів, Еллі поінформував мене, що Єльп вирішив взяти на посаду когось з великим досвідом розробки iOS. Добре, що відбувається.

Другою позицією стала позиція в компанії, що розвивалася послуга проїзду (зручне катання) на основі Мюнхена. Я вперше говорив на голову мобільного розвитку, який виявився досить нервовою німкою. Це був дуже турботливий, розмовляючи англійську з сильним німецьким акцентом, і я мав враження, що він відчував ще більше байдужим, ніж I. :) Крім того, він сказав, що в даний час розробка мобільної версії продукту вважається пріоритетом і планується направити всі зусилля.

Питання стандартні: скільки я розвию, які проекти робили і т.д. Після цього інтерв’ю було заплановано технічне інтерв’ю з провідним розробником iOS. Цей comrade був Румунським, з меншим досвідом розвитку, ніж я мав. Під час розмови з ним я дізнався про те, як працює їх продукт. Я також дізнався, що перед розробкою продукту всередині компанії, це було зроблено консалтинговою фірмою (цей підхід був пізніше зустрічався в декількох інших інтерв'ю, з яких я уклав, що ця практика дуже популярна в Європі), а в момент інтерв'ю продукт був розроблений цим хлопцем і командою чотирьох молдавців на аутсорсинг. Крім того, я зрозуміла, що мій досвід з головою достатньо працювати в цій компанії.

Вже кілька днів після технічного інтерв’ю я був здивований і захоплений, щоб дізнатися кілька днів з Еллі, що управління цією компанією було прийнято рішення знову змінити стратегію розвитку продукту і знову давав розвиток поза компанією. Невідома доля румунських і ненажерливих молдавців. Я здогадав, що перший пішов, щоб контролювати роботу сторонніх розробників, а останні були пожежені.

Третя німецька позиція була в Берліні, що робить ще один вбивця Google. До інтерв’ю надіслали тестові завдання, що складається з трьох завдань підвищеної складності, які потрібно зробити в обмежений час в спеціальному сервісі, ім’я якого я знову не пам’ятаю. Я не знаю, що ці друзі хотіли в першому місці: чи вони хотіли, щоб зробити якомога більше завдань самостійно, тільки спираючись на знання рідкісних алгоритмів, або знайти спосіб вирішення проблем в одному Google. Я вирішила першу проблему себе, знайшов другу і третину рішень в Google (що таке залізо, право?). Не було незрозумілого відгуку від них я скажу, що вони найняли когось, хто вирішить всі проблеми.

Шведська версія, знову, я не вважаю її пріоритетом.

Перш за все, було кілька відеодзвінків Skype з принаймні чотирьох різних осіб: два співзасновники компанії (одна з них є штатним генеральним директором), менеджером продукту та провідним розробником iOS. Всі ці люди виявилися дуже дружніми людьми, з якими було досить легко спілкуватися.

Самі інтерв’ю: Співзасновниці зацікавили досвід роботи в цілому, завершені проекти, розповідали про досить абстрактні теми, розповідали про компанію. Мета спілкування зі мною не так багато оцінювати свої професійні якості, але як добре я вписав в існуючу команду.

Менеджер продукту зацікавився тими ж питаннями, як співзасновники, але крім цього, зацікавився технічними деталями проектів iOS, які я був залучений до: які технології, які ми використовували на клієнті та на сервері, як перенести дані між клієнтами та серверами тощо.

Провідний розробник iOS запитав в основному про технічні знання, в тому числі (але не обмежуючись) управління пам'яттю - MRR і ARC, знання конкретних рамок, працюючи з iTunes Connect, Надання Порталу тощо. Після технічної інтерв'ю, яка тривала близько 30 хвилин, я відправив тестове завдання для написання невеликої програми, яка працює з API деяких існуючих служб пошуку пісень.

Завдання було надано близько тижня. Паралельно, у мене є ще один тестовий завдання подібної природи, але я не пам'ятаю від кого. Вечори вечори після роботи і вечори, щоб зробити все зроблено. Також допомогло, що API замкненого сервісу дала дані у вигляді XML, і генерується погано налаштованим сервером, виготовленим Microsoft. Так як за допомогою стороннього парсера XML за умовами завдання було небажано, я сидів страшно. До речі, провідний розробник iOS все ще апологізує для цього «crappy API», каже, що він не працює з ним особисто, хотів дати завдання в повному обсязі. :

Технічні люди дуже сподобалося рішення проблеми, я почав чекати рішення про пропозицію роботи. Моя друг hr-manager Ellie за цей час вже була замінена на її бос (достовірно стандартна практика на завершальному етапі операції він має більший досвід - більш висока ймовірність, що угода не буде) Метью. Доповідав, що Сведи, як правило, говорячи, мають лише два кандидати: мене і інший комрад, який був "не на всіх". Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Я був скептичною.

Поговоримо про Ірландію знову.

Але це в другій частині посту.

Джерело: geektimes.ru/post/242933/