707
Автобусний драйвер від Grozny
З кожним днем на вулицях Грозного надходить мікроавтобус No 31, водій якого - 57-річний Муса Даваєв - не заряджає літніх людей, дітей, інвалідів, а також тих, хто заготів або хто виграли з грошей. Оголошення цього розміщено в салоні таксі в визначному місці. Список продовжує чергову категорію «біфактори» – Ви не можете оплатити тих, які подорожують на похорони, zihart, Ruzbane (Muslim релігійний обряд та п'ятниця молитва), до лікарні та всіх, хто виконав Haj (до речі, така половина – близько. Нижче наведено чергову замітку: «І не потрібно нічого пояснити – просто виходити, і це!» ?
- Я додав останній для полегшення ситуації: Я думаю, що в присутності інших пасажирів дуже важко для людини це зробити, Муса сказав. І він стверджує, що він не єдиний у великому місті: старик, дитина або інвалідна особа, будь-який Грозний водій таксі доставить безкоштовно. Але нам необхідно знати психіку наших людей: вони або намагаються платити, або вони починають подякувати дуже багато, які, звичайно, відволікають від роботи. Час на маршруті іноді вимірюється за секундами, і якщо ви поясните всім, можна порушити графік. Так я поставив оголошення, пояснює співрозмовник.
Джерело:
Мініатюрні елементи Mackey McKenney
Aisha Барі Барі Барі Bari bari bari bari bari bari bari bari burkit aisha! Новий 2014