Хороший приклад переваг Йоги:

У 85 році Beth Kalman вже понад 40 років практикує йога. Слабаючи в обличчі віку, Бет все ще виконує складні маневри, які вимагають підвищеної гнучкості, твердості кісток, еластичності м'язів і хорошої координації. Вона може робити як багато, так і міст, тягне на руки і на її голову. Автор трьох книг на йога, в тому числі йога для артриту.
Ось як Beth відгуки про свої йога здібності: Я є доказом, що якщо ви наполегливо, ви досягнете великих результатів. Я можу зробити більше, ніж я зробив 50 років тому. Це ніколи не занадто старий. Тіло - дивовижний інструмент. Він може розтягувати і розтягувати, покращувати і покращувати. Навіть простий поставу, або просто ходити до вікна і глибоко дихати, принести чудові переваги.

Калман до 11 класів йоги на тиждень і не збирається зупинити налаштування прикладу для своїх однолітків, молодих онуків і всіх нас. Йога допомагає вам залишатися молодим. Я не хочу бути в будь-якому місці, тому що я знаю, що я збираюся вийти на вершину світу. Йога завжди буде з собою.

Забудьте свій вік! Здрастуйте!